HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

10. lipanj 2011.

 

                     OKUPIRANA I MUČENIČKA HRVATSKA

 

Ministar obrane gospodarski oronule i kaotične Amerike najavio je protekli tjedan crni scenarij za daljnji opstanak NATO i izlazak Sjedinjenih Država iz NATO, ukoliko se nastave dosadašnji međusobni odnosi sa figom u džepu unutar te vojnopolitičke organizacije.

 

NA SLICI: POKLON MUČENIČKOJ HRVATSKOJ

 

Zanimljivo, Hrvatskoj to nije prvi puta u povijesti da ulazi bez pristanka i izjašnjavanja vlastitog naroda u međunarodne vojne i političke organizacije, unije, federacije i konfederacije sa raznim državama i savezima u kojima se je u pravilu hrvatski nacionalni interes ne samo zapostavljao, već se je preko istog prelazilo, omalovažavalo ga se a nerijetko i grubo ismijavalo i gazilo.

 

Kao povijesni memento navodimo da je Hrvatska po ulasku u savez sa Kraljevinom Srbijom 1918. odmah okupirana do 1941. a zatim od 1945-1991. ponovno okupirana a narod odveden na Bleiburg jer se je usudio 1941. reći ne velikosrpskoj okupaciji i Jugoslaviji.

 

Lažne vladajuće i otuđene elite koje donose strateške odluke iza leđa vlastitom narodu kao što je od 1990. godine naovamo redovito slučaj bez izuzetka uvele su Republiku Hrvatsku i hrvatski narod u vojni blok koji toj državi ničemu ne služi već je iskorištava, oduzima joj politički utjecaj i samostalno vođenje bilo kakve prohvratske politike na domaćem i inozemnom planu, uveo je u promašene, osvajačke i pogubne ratove poput rata u Afganistanu a da Hrvatska od svega toga nije imala ama baš nikakve političke, gospodarske i ine koristi, već višestruke štete a sličan scenarij se ponavlja u ratu sa Libijom.

 

Tuđman, Mesić, Račan, Josipović, Sanader, Kosor i drugi sljedbenici nagodbenjačke, oprotunističke i izdajničke politike prema vitalnim hrvatskim nacionalnim i državnim interesima sa svojom sluganskom i podaničkom sviješću koju su razvili kao zamalo doživotni članovi iste Partije rukovođene zločinačkom komunističkom ideologijom podmetnuli su Hrvatskoj skupo i nepotrebno članstvo u bloku koji je na izdisaju, sve u cilju da bi na štetu države i naroda zadržali svoje stolice i pozicije i da ne bi odgovarali za svoje kriminalne rabote u službi Beograda do 1990. godine a kasnije za suradnju sa Miloševićem, pljačku u pretvorbi i rasprodaju nacionalne ekonomije.

 

Poltroni i zatornici hrvatskog čovjeka i naroda djelomično su izmanipulirali i posjet Pape Benedikta XVI Zagrebu na način da ga zloupotrijebe i bez pristanka većine, dovedu narod  pred gotov čin učlanjenja u Europsku Uniju, predstavljajući prijevaru i obmanu kao vrhunski nacionalni i državni interes. Misle da će trobojnica, tamburica, sir i vrhnje, svinjokolja i šljivovica biti dovoljni da sakriju gubitak hrvatske suverenosti.

 

NA SLICI: SA ZAGOVORNICIMA OKUPIRANE HRVATSKE

 

Posjet Pape Benedikta XVI valja pozdraviti kao posjet vrhovnog vjerskog poglavara katoličke Crkve i njegov posjet u vjerskom pogledu to je uistinu bio, međutim, domaća vladajuća vrhuška unisono ističe i uzdiže ne pitanja vjere,savjesti, zajedništva u Kristu, kršćanskog morala i zabrane pobačaja, već jednostrano guraju u prvi plan samo papine poruke oko ulaska Hrvatske pod okrilje Bruxellesa, kao da je to glavni i osnovni cilj hrvatskog opstanka i budućnosti.

 

Hrvatska je zahvaljujući svojim kvislinškim elitama kroz svoju povijest gotovo uvijek ulazila u saveze i međudržavne odnose koji su u pravilu bili pred rasulom, ili osuđeni na propast a izlazak iz tih saveza i paktova plaćan je golemim žrtvama u krvi i ozemlju.

 

Naravno, može se stvar gledati i sa druge strane medalje  pa reći preživjeli smo kao narod i pokorena zemlja i bizantsku, franačku i personalnu uniju, Habsburšku monarhiju, turska i mletačka osvajanja, Beč, Beograd i Jugoslaviju, pa ćemo preživjeti i Europsku Uniju ako bude ovima slična, međutim, narod kojem njegova vlast radi sve vrijeme iza leđa i pri tom se zaklinje na demokraciju i naciju ne može doživjeti drugo osim teška razočarenja i ponoviti neki već oprobani crni scenarij.