HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

31. listopad 2012.

 

 

NIJEMCI  „PROGLEDALI“ UNATOČ NEBULOZNE  HILLARY CLINTON

 

 Prvi blagdan koji bi jugokomunist Linić mogao ukinuti je Dan neovisnosti 08. listopada slijedeće godine. U tome nastojanju bi se poklopile barem dvije stvari:  mržnja juugokomunista prema nezavisnoj Hrvatskoj i prosta činjenica da ta nezavisnost zapravo ne postoji.

 

S obzirom da je temelj postojanja svake države suverenitet što znači da je njezina vlast najviša iznutra i neovisna prema vani, Republika Hrvatska nije nikada niti bila uspostavljena kao suverena država a danas od pretpostavljene hrvatske suverenosti nije ostalo gotovo ništa čak niti na papiru.

 

NA SLICI: PROLUPALA BABA

 

Poruke predsjednika njemačkog Bundestaga Norberta Lammerta dolaze ove jeseni nažalost prekasno, inače bi se čovjek mogao nadati da je ipak netko značajan u svijetu progledao, uvidio pravo stanje stvari kada je u pitanju podobnost Hrvatske za ulazak u EU i zaustavio  srljanje EU prema raspadu i Hrvatske prema nestanku.

 

Mi ne možemo znati kakvi su stvarni razlozi naveli  predsjednika njemačkog parlamenta da pogleda istini u oči i utvrdi da ovakva Hrvatska pod pogubnom vlašću HDZ i SDP-a nema ni tračka kompetentnosti za primjenu EU pravila odnosno parafiranih sporazuma koje  u Hrvatskoj i  Bruxellesu gotovo nitko nije niti  pročitao.

 

U strahu su velike oči pa se tako i njemački vladajući CDU vjerojatno s pravom pribojava ulaska nespremne i ogrezle u kriminal Hrvatske u tzv. visoko društvo, koje bi sutra upravo Njemačku moglo okriviti što im je podmetnulo trulu hrvatsku jabuku namjesto zdrave.

 

Dok je njemačka javnost postala naglo zabrinuta zbog EU članstva Hrvatske kao koruptivne pseudo pravne države, ocvala državna tajnica SAD Hillary prenemaže se u pohvalama Milanovića i Josipovića kao da se je prežderala ludih gljiva sa Vesnom Pusić pa ne zna tko joj i što glavu nosi.

 

Količina primitivnih gluposti i laži izrečenih od Clintonice odavno se nije čula na ovim meridijanima i paralelama. Hrvatska prema njoj treba biti lider i primjer u regiji, no ta ista Hrvatska danas nije kadra i ne može voditi niti samu sebe a primjer može biti ponajprije u pljački, nezaposlenosti i siromaštvu.

 

U Sarajevu je zahtijevala da se striktno treba provoditi Daytonski sporazum koji se je odavno pokazao kao Hoolbrokeova luđačka košulja za BIH.

 

Velika je zasluga Wikileaksa što je tu monstrum vješticu otjerao zauvijek sa svjetske političke pozornice na kojoj je prije svega liječila svoje bolesne komplekse prevarene žene supruga Billa i Monice.

 

 

No čemu se čuditi katastrofalnim promašajima Hillary kada je Hrvatska pod izdajničkom vlašću SDP i HDZ postala ništa do goli objekt tuđih interesa, žalobna kvislinška tvorba sa manje samostalnosti i nezavisnosti u zaštititi svojih nacionalnih interesa i kapitala nego NDH prema Berlinu ili komunistička Hrvatska  prema Beogradu i Jugoslaviji.

 

U ovakvu sakatu zemlju i promašenu državu neće dovesti investitore niti stotina zahtjeva nebuloznih Hillary ili Čačić Milanovićevih vlada, jer oni ne samo da to ne mogu izvesti nego niti ne znaju jer se radi o tatinim sinovima iz Udbe i Centralnih komiteta Saveza komunista Jugoslavije.

 

Vanjska politika SAD odvela je Ameriku na put propasti, svi su izgledi bez povratka. Sa sobom će taj kolos povući mnoge u svijetu pa što ako u tome strada i jedna mala Hrvatska.

 

             

 

       

          

 

                     

     

 

                                

             

 

 

 

   

 

 

 

 

         

           

           

 

      

 

Na vrh - Top