HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

10. studeni 2012.

 

ALEKSANDAR STANKOVIĆ I DARKO MIHAJLOVIĆ PREVARILI HRVATSKU

 

U uvodnom prilogu emisije Nedjeljom u dva emitirane u nedjelju 04. studenog 2012.godine ponovno se je lažno predstavio izvjesni Darko Mihajlović kao dragovoljac HOS-a i četverostruki doktor znanosti, kojeg inače prati glas da je bio dugogodišnji suradnik Udbe, dok je novinaru Jutarnjeg lista na postavljeno pitanje „Što da je netko nazvao KBC Rebro ili HOS da potvrdi ili demantira Vaš ratni put?“  odgovorio: „To ne bi bilo dobro, tako bi saznali istinu.“

NA SLICI: KAKAV NOVINAR TAKAV MU I BRANITELJ GOST

 

 Uvidom u svu relevantnu i dostupnu dokumentaciju, provjerom na terenu i izravnim poznavanjem više tisuća dragovoljaca pripadnika postrojbi HOS-a nedvojbeno proizlazi da  Darko Mihajlović nikada pristupio postrojbama HOS-a 1991.-1995. godine, nije  zaveden u bilo kojoj postojećoj jedinici HOS-a kao njezin pripadnik, niti je imao ikakav ratni raspored u postrojbama HOS-a.

 

Iskaznica Darka Mihajlovića o pripadnosti postrojbama HOS-a koja je prikazana u emisiji Nedjeljom u dva  čista je krivotvorina onih osoba iz Đapićevog podzemlja koji su je izdali i za to će, nadamo se,  materijalno i kazneno odgovarati.

 

Dakle, Stankovićev i Đapićev Mihajlović nije samo lažni doktor znanosti nego i lažni dragovoljac HOS-a .

Istodobno, HTV je prenijela i neistinitu informaciju u svezi predstavljanja Darka Mihajlovića da je početkom rata smijenjen s mjesta direktora financija na KBC-u Rebro, premda Darko Mihajlović nije nikada bio direktor financija KBC Rebro.

 

HTV-u je, pored ostalih,  Udruga bojovnika HOS-a  prema Zakonu o medijima uputila 08. studenog 2012. ispravak u svezi neistinitog predstavljanja Mihajlovića koji HTV nije objavio, no još važnije je  da do ovog skandala uopće nije trebalo uopće doći s obzirom da je na HTV uključujući i emisiju Nedjeljom u dva i Aleksandra Stankovića,  24 sata prije emitiranja emisije, bilo upućeno jasno upozorenje s dokazima da se Darko Mihajlović u hrvatskoj javnosti uporno i dosljedno lažno predstavlja kao pripadnik HOS-a i drugim titulama i zvanjima koje nema.

 

Nije nimalo slučajno da se je ova bezobrazna bizantinska podvala poklopila sa dolaskom Gorana Radmana za ravnatelja HTV, šefa SKOJ-a u bivšoj Jugoslaviji, što samo potvrđuje da će HTV i nadalje biti tvornica laži, nemorala i protuhrvatske propagande

 

             

 

       

          

 

                     

     

 

                                

             

 

 

 

   

 

 

 

 

         

           

           

 

      

 

Na vrh - Top