HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

30. studeni 2012.

U HRVATSKOJ I NAKON SANADERA OSTAO KRIMINAL

 

Odlazak Ive Sanadera iza rešetaka, premda priželjkivan i dugo očekivan od velikog dijela javnosti nije zemlju oslobodio iz ralja organiziranog kriminala i korupcije i ne vodi k otvaranju istraga o najtežim oblicima organizirane pljačke i državnog kriminala u pretvorbi i privatizaciji koji su pokopali sve programe i težnje k uspostavi slobodnog tržišta i pravedne socijalne države.

 

NA SLICI: U SREDIŠNJEM DNEVNIKU PUNO VIŠE PROSTORA DOBIVA NEPARLAMENTARNA STRANKA DOBROSLAVA PARAGE NEGO HDZ I TO SAMO ZATO ŠTO PARAGA NEOBJEKTIVNO KRITIZIRA HDZ - IVO SANADER, TISKOVNA KONFERENCIJA HDZ 02. RUJAN 2000.

 

 

Pretvorba i privatizacija uz ranije komunističko otimanje privatne imovine temelji su  pljačke ove države dok su njihovi nositelji danas glavne poluge kriminala i korupcije radi kojih nema pomaka naprijed već su hrvatska privreda i društvo u stanju potpune recesije i rezignacije.

 

Nikakvo čudo da je Milanovićeva nesposobna klijentelistička vlada davno prije prve godišnjice vlasti pronevjerila minimalna očekivanja svojih pristaša i lakoumnih hrvatskih birača pa tako umjesto Čaćićevih investicija imamo njegov zasluženi odlazak u zatvor, umjesto velikih projekata štetne i opasne planove za izgradnju elektrana poput Omble i Plomina ili davanja hrvatskih cesta i banaka u koncesiju i vlasništvo strancima, umjesto rasta BDP i životnog standarda rezanje plaća, štetni i nemoralni zakoni o zdravstvenom i spolnom odgoju i medicinski potpomognutoj oplodnji. Naravno, tu je i vodeće mjesto Republike Hrvatske na indeksu korupcije.

 

HDZ i SDP sastavljene od nesposobnih poltrona i karijerista bile su jedino sposobne udbaškim metodama, manipulacijama i sveprisutnom cenzurom onemogućiti djelovanje i jačanje bilo kakve istinske opozicije izvan njihove kontrole u cilju stvaranja umjetnog dvostranačja i dvovlašća radi kojeg su se svi zločini, nepravde, pljačke i nasilja iz komunističke vladavine nastavili i kroz takozvano višestranačje od 1990. godine do danas 2012. godine.

 

Neprovođenjem radikalnih rezova na planu suzbijanja nositelja organizirane pljačke države, neoznačavanjem pretvorbe i privatizacije napadom na ustavni poredak i jednakost svih pred zakonom, kriminalni lobi kao stvarni vladar hrvatske države uvesti će Hrvatsku u EU kao socijalni slučaj koji će morati spašavati porezni obveznici prije svega SR Njemačke kojoj se i radi toga prognozira ulazak u recesiju i političku nestabilnost.

 

Znači, SDP i HDZ će se tako revanširati svojim europskim pokroviteljima da će ih vrlo vjerojatno doći vlasti ako ne i glave.

 

Milanovićeva vlada u potpunosti je prevarila i izigrala povjerenje svojih poslodavaca u Bruxellesu i Washingtonu i zato je Fitch oborio prognozu kreditnog rejtinga Hrvatske na negativnu razinu.

 

Gospodarsko propadanje Hrvatske samo je posljedica dugotrajne političke krize i nepostojanja ikakvog vrijednosnog sustava i javnog morala kod vladajućih struktura a kao dodatni pokazatelji takvog stanja osim opljačkane države jesu i činjenice da su vladajuće strukture uvukle Hrvatsku u NATO na prijevaru niti ne pitajući hrvatski narod za odluku kao i da u Saboru sjede u velikom broju zastupnici deklarirani katolici koji podupiru i donose zakone koji su potpuna negacija katoličke vjere i kršćanskog nauka.

 

 

 

       

          

 

                     

     

 

                                

             

 

 

 

   

 

 

 

 

         

           

           

 

      

 

Na vrh - Top