HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

03. veljače 2012.

          SLOBODA SE NE PRODAJE ZA SVO ZLATO!

Narod obezglavljen jer u parlamentu odavno nema političkih predstavnika koji bi ga zagovarali i zaštitili njegove vitalne nacionalne interese. Politika svršenog čina u kojoj je o pristupanju Uniji odlučeno davno prije negoli je uopće održan referendum 22. siječnja 2012.  radi odluke narodne većine.

NA SLICI:PIROVA POBJEDA JUGOFILA -HRVATSKE DRŽAVE NIJE BILO GOTOVO TISUĆU GODINA PA NJEZINI NEPRIJATELJI RAČUNAJU DA ĆE SE  JE HRVATI  LAKO ODREĆI  

Prikriveni lažnim eurofilstvom nekadašnji jugounitaristi i beogradske sluge silovali su narodnu volju na referendumu za što je teren već od ranije pripremio HDZ-ov Quasimodo kojem su na licu nepogrešivo ocrtani  beskarakternost i zloća uma.

Većina nije prihvatila takvu vrst silovanja narodne volje i bojkotirala je pasivnim otporom pristupanje europskom brodu koji tone kao Costa Concordia . Ipak trebalo je, ali nije u ovdašnjoj tradiciji,  pribjeći aktivnom otporu zulumčarima hrvatske suverenosti, makar da se  zaokruži ne.

No, pitanje što bi se postiglo na ovom referendumu kada i na parlamentarnim izborima od 1992. do 2000. godine nije bila uspostavljena  višestranačka i neovisna kontrola izbornih rezultata. Ostaje realna sumnja da se i na ovom referendumu moglo ubaciti i dodati listića koliko god je trebalo jugofilki Pusić da već drugo jutro doplazi svojim bruxelleskim gazdama po novu protuhrvatsku zadaću.

Možda većina ipak jednog dana shvati da je i prvi referendum označila Tuđmanova prijevara, koji 1991. godine nije organizirao referendum za nezavisnost Hrvatske, već referendum za konfederalni preustroj bivše jugoslavenske federacije, pa je sasvim moguće da u njoj jednog dana hrvatski narod ponovno osvane s obzirom na jugofilske slugane koji ga danas vode i politički predstavljaju.

Referendumsko pitanje nije glasilo jeste li za neovisnu i suverenu Republiku Hrvatsku već „Jeste li za to da Republika Hrvatska , kao suverena samostalna država, koja jamči kulturnu autonomiju i sva građanska prava Srbima i pripadnicima drugih nacionalnosti u Hrvatskoj, može stupiti u savez suverenih država s drugim republikama?“.

Međutim, zavjereničkim planovima hrvatskih neprijatelja sa Kalemegdana i Banskih dvora i njihovim stvarnim gospodarima odlučno su se oružjem suprotstavili dragovoljci HOS-a i branitelji Vukovara ujesen 1991. godine, što je dovelo do raspada Jugoslavije usprkos svim nastojanjima Miloševića, Tuđmana, Europske zajednice i američke administracije da je očuvaju i zaštite.

Ako se jugo-kolumnist EPH zlurado veseli nad nepostojanjem radikalne desnice u Hrvatskoj,  uspoređujući je sa neznatnom skupinom prosvjednika sa Jelačić trga, jer su navodno samo oni protiv beskrupulozne Unije,  neka zna da je u gadnoj zabludi.

Hrvatska je već dugo poput zaspalog lava u kavezu. Ali kada se taj lav počne buditi, zadrhtat će i presušiti mnoga otrovna pera i zaljuljati će se i izmaknuti mnoge izdajničke fotelje neokomunističkog trijumvirata oktroiranog nad kartom Hrvatske.

 

                                

             

 

 

 

   

 

 

 

 

         

           

           

 

      

 

Na vrh - Top