HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

16. veljače 2012.

KLEVETAMA I UVREDAMA NA HRVATSKI NAROD I DRŽAVU-JOSIPOVIĆ U IZRAELSKOM KNESSETU

 

Umjesto da iskoristi prigodu obraćanja Knessetu da časno i pošteno predstavlja državu čiji je nominalni predsjednik, Josipović je na najgori način zloupotrijebio posjet Izraelu nastavljanjem svojevrsnog građanskog rata protiv vlastitog naroda širenjem neodgovornih laži i kleveta o hrvatskom narodu i državi Hrvatskoj.

NA SLICI:JOSIPOVIĆ I PUSIĆ,  ČIJI SU OČEVI ANTE I EUGEN BILI VISOKI DUŽNOSNICI TOTALITARNOG KOMUNISTIČKOG I USTAŠKOG REŽIMA, TOBOŽE SE ISPRIČAVAJU ZA ŽRTVE HOLOKAUSTA

Ispriku žrtvama Holokausta na tlu Hrvatske koja je u njegovom slučaju suvišna i neiskrena, jer je prijetvorna i znači ponavljanje koje više nije isprika nego ponižavanje hrvatskog naroda, zloupotrijebio je na način da podmuklo optuži svoj vlastiti narod kao onaj narod u kojem još spava guja mržnje, zatim, da je u krilu toga naroda stasao jedan od najužasnijih, kriminalnih, nacističkih kolaboracionističkih režima u Europi koji se pojavio unutar hrvatskog nacionalnog tijela, da bi zatim nastavio protiv vlastitog naroda izričući gnjusnu laž da se uvijek iznova moramo suočavati s neugodnom činjenicom da su, uz slavni antifašistički otpor, postojali pripadnici našega naroda koji su bili organizirani u izvršenju strahotna zločina protiv čovječnosti.

Ponajprije Josipović rasne zločine koji su se dogodili u NDH  poopćuje na cijeli hrvatski narod na način da njegova isprika optužuje za te zločine sve hrvatske naraštaje do danas kao da bi svi do danas morali osjećati krivicu za zločine koji su se dogodili u vrijeme Drugog svjetskog rata, gotovo u cijeloj Europi a ne samo u Hrvatskoj, a onda govoreći o sebi kao sinu Titovog partizana hvali „slavni“ antifašistički pokret koji je na tlu Hrvatske bio prije svega oružana borba za uspostavu najokrutnije komunističke diktature sa lažnom maskom antifašizma.

Koliko je neobrazovan, neiskren i nekulturan u vrijeđanju i ponižavanju vlastitog naroda, pa je prešutio  činjenicu da Hrvatska ima više od 120 pravednika među narodima uključujući i blaženika kardinala Stepinca koji je spasio od uništenja mnoge židovske i druge pojedince i obitelji, toliko je Josipović politički neuk i nedorastao vremenu i prostoru kada se u izraelskom parlamentu hvali sa činjenicom da  mu je otac Titov partizan, s obzirom da predsjednik njegove komunističke Partije Jugoslavije, SKJ, ne samo što nije nikada priznao Izrael, već je naoružavao, obučavao i financirao sve moguće palestinske, libijske i druge organizacije za oružanu borbu za uništenje Izraela a egipatskog predsjednika Anvara el Sadata Tito je nagovarao 1973. godine da bombardira Tel Aviv.

Josipović svojim neodgovornim izjavama i povijesnim zabludama produbljuje i širi mržnju unutar vlastitog naroda jer zločinački komunistički poredak ne samo što ne osuđuje, jer mu je vjerno kao njegov otac-tamničar naroda, vjerno služio do zadnjeg daha, nego ga proglašava antifašističkim i slavnim što je povijesna i faktografska laž. Komunistički poredak koji je uspostavio Josipovićev duhovni otac Tito  bio je krvoločni zločinački poredak sa stotinama tisuća nedužno ubijenih žrtava, najcrnjom diktaturom koja je po svojim posljedicama premašila sve zločine koji su se dogodili za četiri godine Drugog svjetskog rata na tlu NDH.

Posjet Josipovića i Pusićke, koja ga je medijski privatizirala kao da je to bio njezin posjet a ne posjet delegacije RH i Josipovića, nije dobio gotovo nikakav zapaažen publicitet u izraelskim tiskanim i elektronskim medijima što govori samo za sebe kakvu su im političku težinu dali izraelska vlada i država. Do slugana i puzavaca nitko puno ne drži i službeni Jeruzalem očigledno procjenjuje da njih dvoje i nemaju nikakvu stvarnu političku težinu.

Vrhunac licemjerja Josipović je dostigao kada je izjavio u svojem govoru da isprika nije dovoljna, te da se nada kako će njegova zemlja donijeti zakon o naknadi za imovinu koju su izgubili tijekom Holokausta preživjeli i njihovi potomci. Međutim, nije se ispričao što i on stanuje u nekadašnjem židovskom stanu koji je bio konfisciran 1947. godine.

 Upravo su njegovi komunistički predšasnici nacionalizirali židovsku imovinu 1945. godine koju je NDH konfiscirala i imali su je prilike 60 godina vratiti i nadoknaditi žrtvama Holokausta. Ali ne, oni bi udbokomunisti zadržali židovsku imovinu u njihovom vlasništvu a hrvatski narod neka plaća odštetu žrtvama Holokausta za imovinu koju su razgrabili ili prisvojili Titovi i Josipovićevi komunistički sljedbenici.

 

Neka za početak prvo Josipović vrati otetu imovinu potomcima žrtava Holokausta, pa ćemo odmah vidjeti svu istinitost njegovog neiskrenog obraćanja u Knessetu. Nakon stanova, neka se zauzme za povratak svega što je opljačkano u pretvorbi i privatizaciji zadnjih 20 godina, uključujući i otete židovske vile u kojima su stanovali Titov Goebells Vladimir Bakarić ili nasljednici Franje Tuđmana, koji su također oteli židovsku vilu obitelji Wruss. Naravno, trebati će preko plota izbaciti i krvnika Manolića, jer i on živi u otetoj židovskoj vili u Nazorovoj koju mu je dobavio Titov dokazani masovni ubojica Ivan Krajačić Stevo.

 

Osim toga, Josipović nije i neće dok ga se ne otjera sa Pantovčaka maknuti malim prstom da se vrati opljačkana imovina konfiscirana od njegove zločinačke Partije komunističkim žrtvama i potomcima hrvatskih državljana kojima za otete višemilijunske vrijednosti vlasti dosuđuju odštetu u visini od nekoliko tisuća kuna. Uz takvu zločinačku politiku novi međusobni obračuni pa čak i građanski rat jednog dana nisu isključeni.

 

                                

             

 

 

 

   

 

 

 

 

         

           

           

 

      

 

Na vrh - Top