HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

23. ožujak 2012.

 

NA KOGA JE SPALA HRVATSKA DA NJOME VLADA?!

 

Hrvatska nema Viktora Orbana da je zaštiti od njezinih kvislinga na vlasti i opoziciji koji kleče kod Hillary u Washingtonu,  Barrosa u Bruxellesu ili Tadića u Beogradu. Pred dvjesto tisuća okupljenih ovaj dojučerašnji prevrtljivac poručio je sunarodnjacima da "neće živjeti prema zapovijedima stranih sila“ optuživši EU da Mađarsku tretiraju kao svoju koloniju.

 

NA SLICI: KAD SLIJEPAC VODI SLIJEPCA, OBA U JAMU  PADAJU

 

Kao europska nacija, zahtijevamo jednak tretman", dodao je Orban te poručio da Mađari neće biti "europski građani druge klase". Hermafroditna koalicija bezveznjaka dobro umrežena u izdaji svih hrvatskih nacionalnih interesa dograbila se je vlasti jedino i isključivo radi vlasti, čitaj življenja na poreznim jaslama, i u ovih sto dana dokazala da nema nikakvu koncepciju niti iole suvisli program za hrvatski kolaps, osim drastičnog podizanja poreznih  stopa i cijena, novih inozemnih zaduživanja države i rasprodaje hrvatskih nacionalnih i prirodnih resursa. Kriminalna grupacija preuzela je vlast na prijevaru, jer su potpuno nesposobni i nespremni upravljati državom i krenuti u izvlačenje iz gospodarskog dna.

 

Čačićeve priče o stranim investicijama i lijepljenju fasada po zidovima zgrada i ustanova najobičnija su bljezgarija i sprdnja kojom on opet za nečiji tuđi interes gura zemlju u još dublje dno. Čačić ne govori o svojem sukobu interesa ulaskom u NO tvrtke INA koju će on do kraja žrtvovati mađarskom MOL-u da kupi uvjetnu kaznu za počinjen zločin nad dvoje Mađara kao niti o povratku najprljavijeg jugokomunističkog upravljanja privredom dokazano nesposobnim  partijskim hijenama iz vlastitih redova.

 

Pusićka istodobno prodaje budalaštine jednoj ocvaloj Hillary koja ne može više niti sama sebi pomoći i koja broji zadnje mjesece u fotelji koja ju je s pravom politički pokopala , o tome kako će uništena, rasprodana i izdana Hrvatska biti lider u regiji a nema niti iole suvisli odgovor na opasnu rehabilitaciju i uspon četništva na vlast u Srbiji tijekom idućih tjedana i mjeseci.

 

Osim toga, Kukuriku gazi fundamentalne hrvatske nacionalne interese i kada napušta Inina naftna polja u Siriji ili uvodi embargo na uvoz nafte iz Irana, koji je Zagrebu bio dobar kada se je trebalo odreći saveza između Tuđmana i Miloševića i naoružavati ilegalno Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu radi provedbe odrednica iz takozvanog Washingtonskog sporazuma.

 

Izdaja hrvatske države i nacije je uostalom konstantna politika jugokomunističke ljevice i njezinih nastavljača jučer i danas na vlasti u Hrvatskoj. Čak je i jedan Glas koncila shvatio sa neoprostivim zakašnjenjem, nakon dvadeset godina puhanja u isti rog sa Tuđmanom i HDZ-om, da je hrvatska država u velikoj opasnosti. Što o svemu reći, nego uživaj narode u pogrebu države sa svojim vlastitim grobarima instaliranim na vlasti.  

 

     

 

                                

             

 

 

 

   

 

 

 

 

         

           

           

 

      

 

Na vrh - Top