HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

10. srpanj 2012.

                                       KLIMA SE

 

Svojedobno i ne tako davno, uoči Božića 2011., korporacijski tisak cinično je najavio formiranje nove koalicijske vlade na čelu s Socijaldemokratskom partijom (SDP). Pri tome je netko “važan“ u tom i takvom mediju zaboravio izreći, da će trajati samo do slijedećeg Božića, ako i do tada uopće (iako se silom, naravno, može vladati godinama), što će biti sreća u nesreći za građane i hrvatsku državu, zarobljenu iznutra putem svoje kleptomanske balkanske eks-komunističko-titoističke “elite“ neznalica, licemjera, kukavica, i prevaranata.

 

NA SLICI: UČITELJ I UČENIK KOJI NIŠTA NIJE NAUČIO

 

Kako je država iznutra porobljena, a time i hrvatski narod, sreća u nesreći je, što će licemjernu i nesposobnu Milanovićevu vladu zamijeniti licemjerna i nesposobna opozicijska partija HDZ i njezin novi čelnik koji je hinjeni desničar kao što je i HDZ lažna stranka desnog centra, jer su se Franjo Tuđman i njegovi nasljednici potrudili da stvore mnoštvo ekstremno desničarskih lažnih stranaka s pravaškim predznakom kako bi ekstremistički HDZ zauzeo desni centar.

 

Kada vlada Republike Hrvatske i njezini ministri i ministrice postaju glavna vijest u medijima koji su im skloni po ideologiji, i slični po grabežu, onda je Zoran Milanović u stvarnim problemima, jer vlada mu se raspada, što zbog više sile (bolesti pojedinih ministara), što zbog silnog ega nekih članova užeg kabineta, što zbog licemjerja koje se Račanovoj Socijaldemokratskoj partiji eks-komunista vratilo kao bumerang ravno u glavu.

 

Crvena vlada je crvena samo radi vanjskih manifestacija lažnog antifašizma koji je ništa drugo nego komunistički “antifašizam“, dok je u stvarnosti žuta, odnosno neoliberalna, jer izvršava diktat iz inozemstva – na račun rezanja socijale, i na štetu posloprimaca i vojske nezaposlenih, i mase naoko nemoćnih.

 

Naša sramotna vlada rasprodaje zemlju do kraja, izručuje je stranom krupnom kapitalu u rukama međunarodnog bankarstva koje je već Zapadu uništio svaki politički moral, i pretvorilo ga u korumpirano čudovište koje ne preza pred izazivanjem ratova, terorizma, ekonomske krize i stvaranja kaosa u društvu Sjedinjenih Američkih Država i Europske unije koja su dovedena pred građanski rat koji će buknuti svom silinom, jer samo u društvu kaosa , uz medijsku cenzuru i propagandno izvještavanje potkopana demokracija može biti zamijenjena policijskom državom, i samovlašću internacionalnog bankarstva.

 

To ne treba biti sudbina naroda Zapada, tako ni Hrvata, jer sudbinu se svaki čas može uzeti u vlastite ruke. Zato u Hrvatskoj i ne funkcionira demokracija ni pravna država, kao što duh demokracije (vladavine naroda) posustaje i na Zapadu, ali nepredvidivost javnosti, i u konačnici naroda, zadaje brige vladarima u sjeni koji na koncu poput marioneta drže korumpirane političare na vlasti. Javnost se budi diljem Amerike i Europe, samo što dvorski mas-mediji to prešućuju, i lažno izvještavaju, stvarajući lažnu sliku o stvarnosti.

 

Borba za slobodu, i svijest o tome, treba biti prioritet svakog odgovornog čovjeka da snagom volje širi borbeni duh i svijest o nužnosti korjenitih promjena!

 

Iz neoliberalnog ropstva moguće se izvući samo aktivnom borbom protiv nepravde svih vrsta. Oni koji samo kukaju, nisu svjesni u kojem položaju se nalaze. Umjesto da prosvjeduju po trgovima, oni kukaju, i psuju vlast, te su im svi krivi. Ne dame i gospodo, sami ste krivi za svoj položaj. Što se prije probudite iz sna, i što prije budete počeli slušati što vam pametni imaju za reći, to ćete se prije riješiti bijede u koju su vas doveli oni koji su vam lagali, i koje ste unatoč tome iznova birali dok ste svoje branitelje od velikosrpske agresije zaboravili!

 

Čak i uz činjeničnu krađu glasova na izborima, i uz zlouporabu pola milijuna mrtvih ljudi na biračkim spiskovima, odgovornost biračkog tijela za bijedu cijele zemlje i njezinih stanovnika je ogromna, ali u svakom času može ispraviti osjećaj krivice koji si je samo usadilo svojim djelovanjem ili nedjelovanjem, otpustiti osjećaj krivice, prošlost ostaviti iza sebe, jer zašto nositi takav teški teret u sadašnjosti, te ustati, i stati na branik domovine.

 

Vlastodršci se nalaze u moralno-političkom bankrotu. Samo ih treba malo trknuti, i napraviti mjesta za poštene, i s političkim znanjem. Promjene počinju iznutra.

          

 

                     

     

 

                                

             

 

 

 

   

 

 

 

 

         

           

           

 

      

 

Na vrh - Top