HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

12. srpanj 2012.

        ABORTIVNA HRVATSKA PRED VRATIMA MMF

 

 Sustavno i nemilosrdno traje napad Kukuriku vlasti na život, zdravlje i tijelo građana i naroda Republike Hrvatske. U tom svjetlu može se razumjeti uvjetna zatvorska kazna za dvostruko ubojstvo iz nehata Milanovićevom jataku kao svojevrsno upozorenje Hrvatima koliko im život malo ili ništa ne vrijedi kada ga ugrozi ili uništi domaća oligarhija koja poslušno provodi program otuđenja i brisanja Hrvatske kao nacionalne države hrvatskog naroda.

 

NA SLICI: KAZNA KAO NAGRADA

 

Njihovi stvarni gospodari će uvijek pronaći načina zaštititi svoje agente u Zagrebu kako bi se domogli Hrvatske bez Hrvata ili sa desetkovanim hrvatskim narodom, nemoćnim za bilo što osim staračkog doma.

 

Nema i ne može biti izlaska iz gospodarske krize nabijanjem poreza na dodanu vrijednost i drastična poskupljenja uz sveopće smanjenje plaća,mirovina i socijalnih prava.

 

Ne mogu sljednici jugokomunista iz SDP i HDZ razriješiti ekonomsku provaliju nad Hrvatskom, jer kriza u Hrvatskoj je ponajprije politička kriza, koja predstavlja nepostojanje elementarnih sloboda, demokratskih standarda i ljudskih prava velike većine njezinog stanovništva, a tek potom gospodarska kriza koja je posljedica nedemokratskog i partitokratskog načina vladanja protiv vlastitog naroda.

 

U svrhu daljnjeg produbljenja kriznog stanja u zemlji naprasno je proglašen Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji  s ciljem rastakanja i rušenja svakog građanskog morala i kršćanskih načela. Donijet s mračnom pozadinom da bi se razorile instititucije obitelji i heteroseksualnog braka kao preduvjeta izgradnje zdravog društva i nametnuo moralni kaos i nihilizam istospolnih i transseksualnih zajednica, lezbijki i homoseksualaca kojima dopušta rađati i usvajati djecu.

 

Za takvu kriminalnu rabotu, sadašnja slijepa hrvatska vlast  lobotomizirana od svakog morala i nacionalnog osjećaja ima punu potporu Bruxellesa, Londona,  do službenog Washingtona, kojem su jedini kriterij vođenja politike zdravog kursa jugoboljševici i njihovi sljednici, ukratko, sav protuhrvatski nakot koji je vedrio i oblačio od 1918-1990. godine i držao sve balkanske narode pod jednom čizmom.

 

Prvorazredna  je svinjarija i budalaština kada se novi-stari Tuđman-Karamarkov HDZ oglašava tim povodom uspoređujući Ostojićev ZMO sa Blebirugom i Jasenovcem jer je HDZ sve ove godine, dok je vladao Hrvatskom, ostavio na snazi Zakon o legalnom pobačaju koji je donesen u Jugoslaviji pod vladavinom Jakova Blaževića.

 

Time je HDZ omogućio nekoliko desetaka puta više žrtava pod ginekološkim nožem nego li su sve žrtve koje su pale u hrvatskom obrambenom ratu 1991-1995.

S obzirom da se Linić i drugovi ne mogu više zaduživati naveliko u inozemstvu, slijedeće na redu je dolazak MMF i stečajevi i rasprodaja svega što još nije opljačkano ili rasprodano.

 

Način da  se to spriječi je da RH korumpirani vlastodršci trebaju kazneno odgovarati za golemo financijsko i kreditno zaduživanje zemlje a RH ubuduće treba odbiti vraćanje bilo kakvih kredita i inozemnih dugova jer su zapadni kreditori znali da je na  vlasti korumpirana kriminalna garnitura pa joj nisu smjeli davati kredite već je natjerati na smjenu, međutim, su joj namjerno  davali milijarde eura  da bi mogli kasnije opljačkati daleko vrednije iz Hrvatske kada se krediti više neće moći vraćati.

          

 

                     

     

 

                                

             

 

 

 

   

 

 

 

 

         

           

           

 

      

 

Na vrh - Top