HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

07. ožujak 2013.

 

SVRGNUTI DIKTATURU DOMAĆIH KVISLINGA

Imaju li kvislinške garniture na vlasti u Zagrebu alternative? SDP i HDZ kažu i čine sve jučer,danas i sutra  da nemaju jer su pristali na rušenje narodne države ili republike radi države vlasnika kapitala u ime obećanog pretvaranja naroda u takozvani srednji sloj.

NA SLICI: NASLOVNA STRANICA KNJIGE KOJU JE IZDALA TEK OBNOVLJENA HRVATSKA STRANKA PRAVA 1991. POVODOM OBLJETNICE UBOJSTVA DR MILANA SUFFLAYA IDEOLOGA STRANKE PRAVA, VRHUNSKOG ZNANSTVENIKA I POLITIČKOG ZATVORENIKA KOJI JE DAO SVOJ ŽIVOT ZA NEZAVISNU HRVATSKU

Ima li ovakav grabežni i kriminalni oblik  kapitalizma alternativu? Ima, ako je većina građana  spremna izaći na ulice, svrgnuti lupešku vlast, smijeniti lažnu oporbu, uvesti u život nacionalni kapitalizam a izbaciti na velika vrata kapital u službi tuđina koji proždire ostatke ostataka Hrvatske.

Kukuriku koalicija danas je potpuno nelegitimna vlast dakle vlast koja je izgubila svaku legitimnost jer je prevarila birače svojim izbornim programom od 21. točke od kojih nije provela niti jednu jedinu.

Patriotska i bogobojazna Hrvatska postala je djelomično i vlastitom krivicom nevidljiva, dok zemljom upravlja neoliberalna agnostička i ateistička manjina, a doneseni zakoni su antireligiozni i protučovječni.

 

Vodstvo Katoličke crkve duboko uzdrmano od Kaptola do Vatikana šuti pred inozemnim diktatima i ucjenama za ulazak RH u EU i još gore, iz godine u godinu poziva na što skoriji bezuvjetni ulazak Hrvatske u EU. Postavlja se pitanje kakvu ono ima korist od nestanka svojih vjernika i duhovnog, moralnog i materijalnog uništenja Hrvatske? Je li se nada uvođenju crkvenog poreza?

 

U Hrvatskoj je 1,6 milijuna hektara neobrađene zemlje, 400 tisuća nezaposlenih i još više onih u sivoj ekonomiji, seljaci ne mogu više opstati ni prodati stoku, svinje, mlijeko i poljoprivredne proizvode a RH sve uvozi dok Hrvatska Nenarodna Banka drži jaki tečaj kune da onemogući bilo kakav izvoz iz RH. Pošto su oligarhije prodale sve banke strancima, krediti građanima vezani su uz tečaj eura, pa bi svako slabljenje kune prema euru, poskupjelo kredite.

Poželjan izlaz iz te slijepe ulice bila bi trenutna ostavka ili smjena vlade ane jednog ministra, prijevremeni izbori, drastično rezanje državnih izdataka takozvanim restrukturiranjem javne uprave. Nakon toga suđenje svima koji su zemlju doveli u ovu situaciju, odgovornost koja bi trebala ići do osobne imovine. Poništenje privatizacije pred sudovima i kažnjavanje i oduzimanje nezakonito stečenog svim lopovima iz vrhovništva. Moratorij na povratak svih inozemnih dugova i daljnja istraga oko međunarodnog lanca korupcije koji je omogućavao ovakvo zločinačko upravljanje zemljom. Povratak opljačkanih desetaka milijardi dolara i eura uz pomoć ekipe najsposobnijih međunarodnih eksperata za organizirani kriminal u novostvorenu Hrvatsku narodnu banku.

Uza sve nabrojano, posebno trebaju kazneno odgovarati oni urednici tv kuća i vodećih medija koji su sustavno gazili Ustav jer su provodili čeličnu cenzuru nad istinom i svim onim što je bilo u opreci sa vladajućim udbokomunističkim poretkom koji je zadavio narod i državu.

NA SLICI: JEDNA OD UDARNIH PESNICA TUĐMANOVE CENZURE NA HTV PROTIV ISTINE DIJANA ČULJAK NA PUTU ZA ZATVOR REMETINEC

Kao noviji primjer navodimo izjavu Jove Kapičića jednog od glavešina najzloglasnije kaznionice za političke zatvorenike, svojedobnog masovnog ubojice, Titova i Rankovićeva egzekutora za masovna istrebljenja političkih protivnika jugokomunističke strahovlade.

Taj Kapičić, gotovo pa stogodišnjak, nedavno prebijen usred Beograda, poručuje da je Goli otok bio human zatvor, dok uredništvo Hrvatske televizije godinama sustavno laže i obmanjuje hrvatsku i međunarodnu javnost plasirajući laži da je Goli otok bio okrutna kaznionica u vrijeme Informbiroa poslije 1948. godine i da se je istina o okrutnostima na Golom otoku započela otkrivati tek nakon uspostave samostalne Hrvatske kada je ta kaznionica i zatvorena.

Međutim, istina je upravo suprotna jer je Goli otok kao zatvor za ubijanje i mučenje zatvorenika postojao sve do kasnih osamdesetih godina a istina se je o njemu saznala neposredno prije nego je zatvoren 1987/1988. godine, ali ne zahvaljujući zatvorenicima radi Rezolucije Informbiroa niti nakon uspostave samostalne Republike Hrvatske nego zahvaljujući Dobroslavu Paragi iz Zagreba koji je u svojim memoarima u ljubljanskoj Novoj reviji i Mladini o mučenjima na Golom otoku izazvao današnju navodno uglednu odvjetnicu iz Zagreba, koja je bila u prvom timu Sanaderove obrane nakon uhićenja a ondašnju tužiteljicu jugoslavenske Udbe Jasnu Novak da ga izvede pred zagrebački sud gdje je osuđen na zatvorsku kaznu radi uznemiravanja javnosti.

Suđenje Paragi  izazvalo je 1987. godine goleme reakcije iz cijelog svijeta od Ljubljane, Londona, Pariza, Bonna, Ottawe do Washingtona, što je natjeralo jugohrvatsku komunističku vlast da već iste godine donese protiv svoje  volje odluku da se Goli otok  zatvori. Naravno, Paragi to nikada nisu oprostile niti ondašnje jugoudbaške niti današnje croudbaške vlasti.

Postavlja se pitanje nije li naša zemlja i zbog tih i  takvih teških laži i grijeha Hrvatske  televizije došla u stanje u kojem narod osjeća sve posljedice prikrivanja istine, nemogućnosti izbora između dobre i loše vlasti jer su ravnatelji i urednici televizije obični partijski servis  SDP ili HDZ  a ne u službi činjenica i objektivnog izvještavanja, čime su neprijateljski sustavno podrivali vlastiti narod i hrvatsku državu u cjelini. Odgovornost će uslijediti kad-tad i neka se ne nadaju suprotnome.

 

 

 

 

 

                           

          

 

                     

     

 

                                

             

 

 

 

   

 

 

 

 

         

           

           

 

      

 

Na vrh - Top