HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

28. svibanj 2013.

 

 ZDRAVSTVENI ODGOJ ZA BOLESNO DRUŠTVO

 

Nakon nacionalnog, političkog i gospodarskog porobljavanja Hrvatske i hrvatskog naroda u domovini i inozemstvu na djelu je i perfidno razaranje samih temelja zdravog društva i kršćanskog svjetonazora i moralnog odgoja  na kojem se gradi i počiva svaka napredna i moralno odgovorna društvena cjelina.

 

NA SLICI:  PREDSJEDNIK HBK ZADARSKI NADBISKUP ŽELIMIR PULJIĆ PODUPIRE ODLUKU USTAVNOG SUDA I ZALAGANJE HSP 1861 DOK MILANOVIĆEVA VLADA ORGANIZIRA GAY PARADE

 

Potpuno nesposobna i nedorasla da razriješi bilo koji segment totalne krize raspadajućeg hrvatskog nacionalnog i gospodarskog ustrojstva, izbezumljena i svjetonazorski potpuno otuđena vlada Republike Hrvatske u sprezi sa izvanjskim tutorima odlučila je zaratiti sa vlastitim narodom putem uvođenja zdravstvenog odgoja koji se svodi na nedvosmisleno zagovaranje seksualnih perverzija i homoseksualizma pod krinkom zdravstvenog odgoja najmlađe školske populacije pa do maloljetne mladeži.

 

 Ustavni sud Republike Hrvatske privremeno je zaustavio i ukinuo odluku o uvođenju Kurikuluma zdravstvenog odgoja  zbog grubih ustavnih, proceduralnih i svjetonazorskih povreda prigodom njegovog  donošenja od strane zloglasnog Željka Jovanovića, međutim, isključivo od odnosa snaga unutar hrvatskog društva ovisiti će hoće li se odluka Ustavnog suda i do kada održati na snazi, jer Jovanović, Milanović i Pusić ne poštuju i ne priznaju niti hrvatski Ustav, niti volju većine niti demokratsku proceduru niti vlastite zakone.

 

Hrvatska stranka prava 1861. prva je od udruga, uz troje časnih pojedinaca, i jedina od političkih stranaka u Republici Hrvatskoj pokrenula 04. siječnja 2013. ustavnu proceduru radi ukidanja toga nasilja nad pravnom državom i ljudskim pravima hrvatskih građana i roditelja čija su djeca izložena ovakvom podmuklom i opakom razaranju svih ćudorednih i moralnih vrijednosti.

 

Naravno, ne samo da je ta inicijativa HSP 1861. potpuno cenzurirana u svim hrvatskim medijima uključujući i vjerski tisak i medije, već je nakon senzacionalnog obrata povodom odluke Ustavnog suda RH novinska agencija HINA, kao i veliki dio medija objavili da iza te inicijative stoji HSP Danijela Srba uz nevladine udruge.

 

To nasilje nad golim činjenicama i istinom barem je djelomično ispravio predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić koji je izjavio „da je ta odluka Ustavnog suda ohrabrujuća i za druge slučajeve, da se može uspjeti pravnim putem u zaštiti Ustavom zajamčenih prava. "To je vrlo dobra gesta i dobar čin koji ohrabruje ljude da postanu više odgovorni, više angažirani, više uključeni u javni život, više zauzeti za svoju budućnost: budućnost svoje djece, sloboda i prava onoga što Ustav i zakoni omogućuju. To potiče naše ljude da se za prava, nacionalna, obiteljska, radna i sva druga koja pripadaju čovjeku kao osobi, imaju obvezu zauzeti svim dopustivim zakonitim sredstvima. Mi zapravo stvaramo svoju budućnost. Mi smo odgovorni za ono što nas čeka. Mi smo odgovorni za zakone koji se izglasavaju.“

 

„Ne može zastupnik u Saboru izglasavati nešto protiv čega je njegova baza, koja ga je izabrala. U kontekstu Ustavne tužbe koja je podnesena, morao bih zaista prigovoriti svim našim strankama, osim Hrvatske stranke prava 1861 koja se uključila. To treba vrednovati i to treba pohvaliti. Ali druge stranke su šutjele. Mene pomalo iznenađuje ta neaktivnost, u smislu da uvijek netko treći, Europa, Bruxelles, nešto određuje. Ne može mi nitko određivati, ako u nešto vjerujem i do toga držim. Ako je meni obitelj svetinja, pa tko će mi odrediti da bude nešto drugo, od onoga što ona jest. Drago mi je da ta svijest postaje sve više prisutna, da mi zapravo odlučujemo o svojoj budućnosti i svojim zakonima".

 

Na koncu valja naglasiti da se i u ovom sukobu odlučuje kakva će i čija Hrvatska biti- domovina ili gubilište vlastitog naroda.

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

                           

          

 

                     

     

 

                                

             

 

 

 

   

 

 

 

 

         

           

           

 

      

 

Na vrh - Top