HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                    09. siječanj 2015.

                                                                                              

TITOIST-(KINJA) NA PANTOVČAKU JOŠ PET GODINA

 

Takozvani predsjednički izbori u Hrvatskoj 11. siječnja 2015. ne nude nikakvu stvarnu alternativu nasuprot programiranih, sterilnih, bezbojnih i besadržajnih kandidata -Josipovića i Grabar - proizvedenih u otuđenim centrima moći za proizvodnju barbika i klonova kojima je cilj podjarmiti i na koncu izbrisati svaki nacionalni identitet i suverenost osobito malih naroda i država.

 

NA SLICI:  VRIJEME LIGNJI POD ZNAKOM TRILATERALE, JOSIPOVIĆ DOBIVA OKO DVA POSTO PREDNOSTI

 

Republika Hrvatska, oslabjela i uništena pod vladavinom HDZ i SDP neokomunista od 1990. godine naovamo, postala je izuzetno pogodna meta za frontalni napad na njezin opstanak kao države hrvatskog naroda jer internacionalne zavjereničke snage nastupaju sada bez rukavica, doslovce otvoreno preuzimaju središnje medije u zemlji i postavljaju kao kandidate za predsjednika države osobe koje su ili prilagodili ili proizveli prema svojim osvajačkim i gramzivim planovima.

Nevjerojatna je naivnost i ignorancija koju je demonstrirao bivši predsjednički kandidat Milan Kujundžić koji je za vrijeme predjedničke kampanje operirao pacijente na odjelu gastroenterologije misleći da potpuno neznalačkom i amaterskom kampanjom i samoobmanjivanjem može ugroziti programirane protukandidate. Kampanju je vodio bez novčanih sredstava, bez ekipiranog ljudstva i izbornog stožera pa je i previše glasova dobio koliko ih je stvarno zaslužio.

Osim ako i sam nije bio trojanski konj HDZ-a u korist njihove bezbojne i afektirane kandidatkinje Kolinde Grabar koja da dokaže svoje hinjeno domoljublje nije se libila izmišljati da je na TV Zagreb slušala hrvatsku himnu za vrijeme Jugoslavije.

Kada je oko njezinog pučkoškolskog neznanja izbila afera HDZ je nadodao da je ona mislila na RTV Zagreb, jer se je na Radio Zagrebu u pola noći kao odjavna špica emitirala jedna strofa hrvatske himne, eto da se vidi kako Savez komunista Hrvatske drži do hrvatskog nacionalnog identiteta kojeg je inače na svaki drugi način ponižavao i gazio.

Na dan prava čovjeka hrvatski biskupi pozvali su narod da svoj glas dadne osobi koja utjelovljuje mudrost, razboritost i odlučnost u vođenju države, koja će ojačati gospodarsku diplomaciju, koja će prednjačiti u zalaganju za prava obespravljenih i pravedniju raspodjelu dobara, za zaštitu braka muškarca i žene i prava nerođenih, koja će osuditi sve komunističke zločine i njihove nositelje.

Hrvatski birači prema tome uistinu nemaju kome od ovo dvoje kandidata dati svoj glas jer doslovce oboje su bez potrebne mudrosti, razboritosti i odlučnost u vođenju države za dobrobit njezinog stanovništva.

Sadašnji predsjednik, uvjereni titoist niti jednim svojim potezom niti ukupnim djelovanjem nije pomaknuo niti unaprijedio hrvatsku državu i društvo, štitio je ilegalne financijske lobije čime je omogućio daljnju autodestrukciju države, nije učinio ništa da spriječi Milanovića i njegovu vladu da Hrvatska bude umješana u agresiju na Siriju i pri tom sudjeluje u rušenju međunarodnog mira i pravnog poretka.

Posljedice su ne samo stvaranje kalifata na Srednjem istoku uz pomoć oružja hrvatske vojske kojoj je Josipović vrhovni zapovjednik, nego i gubitak desetaka milijardi dolara vrijednih naftonosnih polja koje su bile vlasništvo INE u Siriji.

Josipović nije učinio ništa na planu reindustrijalizacije i gospodarskog oživljavanja zemlje čime je izravno uzrokovao duboku recesiju i odljev tisuća visokoškolovanih iz zemlje radi čega trpe svi slojevi a povećana je i smrtnost stanovništva, osobito zbog nedostatka liječnika i medicinskih sestara koji su naprosto pobjegli u druge zemlje ne vjerujući niti sekunde u prazna obećanja Josipovića i Milanovića.

Kandidatkinja HDZ-a koja kao i njezin protukandidat podržava gay lobi, istospolna vjenčanja, pobačaje i Trg maršala Tita i koja bi dala još veća prava srpskoj nacionalnoj manjini, uvela bi hrvatsku vojsku u napadačke misije, uvela bi jednomjesečni regrutni rok radi lakšeg izvoza unovačene hrvatske vojske u NATO-osvajačke planove, jer je kao pomoćnica glavnog tajnika NATO-a, očigledno brzo «zaboravila» što predstavlja razliku između legitimne obrane jedne države i subverzivnog podrivanje suverenosti i međunarodnog položaja te iste države radi instaliranja marionetske vlasti i nametanja svojih interesa na štetu te iste države i njezinog stanovništva.

Ona je prisiljena bježati kao vrag od tamjana od svoje prošlosti Sanderove barbike, njezinih interesnih veza sa Stipom Mesićem i Budimirom Lončarom, svojeg članstva u Predsjedništvu HDZ-a u kojem ništa nije znala niti čula o organiziranoj grabeži i korupciji, ali bi usprkos svega odlučno i snažno lupala šakom o stol, kako je više puta izjavila startajući sa svojom kampanjom na vrlo simbolički datum 11.11.2014. godine.

Kanidatkinja Kolinda Grabar javno izjavljuje tijekom sučeljavanja da nema tajni u njezinom životu, međutim, upravo suprotno proizlazi iz njezinog lupanja šakom o stol, s obzirom da se radi o znaku raspoznavanja iniciranih osoba i da je potpuno prikrila svoje članstvo u tajnoj zavjereničkoj organizaciji Trilaterali koja promiče stvaranje jedne svjetske vlade, jedne univerzalne religije, brisanje nacionalnih država i razlika među narodima i koja teži k uspostavi takozvanog nvoog svjetskog poretka.

Ovakve nametnute i ponuđene kandidate SDP-a i HDZ-a za predsjednika Hrvatske u svakom slučaju ne bi trebalo uopće izabirati, već glasački listić poništiti i poraditi na tome da budu što prije opozvani, smijenjeni i procesuirani za djelovanje protiv hrvatskog naroda i države.

    

   

            

 

                                               

 

 

                                                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Na vrh - Top