HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                   25. prosinac 2015.

 

                                                            BEZ BOŽJEG BLAGOSLOVA

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ 2015. SVIM HRVATSKIM KATOLICIMA I KRŠĆANSKIM VJERNICIMA, ČLANSTVU HSP 1861. U DOMOVINI I ISELJENIŠTVU I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE!

 

«Mi Hrvati imamo dvije narodne mane iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakome vjerujemo bez da promišljamo i lako zaboravljamo krivice koje nam drugi učine.» A. Starčević

«Ne srljajte kao guske u maglu!» S. Radić

Ove dvije čuvene izreke iz riznice hrvatske političke povijesti odlično pogađaju i opisuju zadnjih četvrt stoljeća opće povijesti Republike Hrvatske, hrvatskog naroda ali i sadašnje stanje nakon izbora kandidata za novog predsjednika Vlade.

NA SLICI: BOŽIĆ  NADAHNUĆE OBESPRAVLJENIH I PONIŽENIH

Nad Hrvatskom odavno kao da izostaje Božji blagoslov, pa često mnogi pojedinci govore da je ovome naraštaju Bog okrenuo leđa ili rekao «Laku noć».

U četvrt stoljeća postojanja Repubika Hrvatska gotovo ničim nije opravdala svoje postojanje, jer su se sva zla proistekla iz bivše jugoslavenske države u punoj mjeri nastavila i u novoj - čak su se u nekim oblicima i pogoršala.

Republika Hrvatska vođena od najgorih elemenata bivšeg jugokomunističkog sustava (predsjednik države-koljač sa Križnog puta, predsjednik vlade- Rankovićev masovni ubojica, drugi predsjednik vlade- cjeloživotni doušnik Udbe i KOS-a, jedan od predsjednika vlade bio šef CK Saveza komunista Hrvatske, ostali premijeri dokazani konfidenti Udbe), nije osigurala hrvatskom narodu temeljna narodna i politička prava kao slobodu govora, slobodne izbore, slobodu okupljanja, slobodu od straha, slobodu poduzetništva, socijalnu državu, lustraciju itd.

Kratkotrajni ratni sukob ovdašnjoj udbo komunističkoj eliti bio je savršeni izgovor za nametanje lažnog višestranačja odnosno dvostranačja između članova Partije i članova Udbe koji jedni druge već 25 godina međusobno prozivaju za pripadnost i služenje Komunističkoj partiji i Udbi, odnosno za nacionalizam i ustaštvo.

Rat za nezavisnost Hrvatske iz 1991. godine koji je službeno završen 02. siječnja 1992. godine, nisu vodile i djelomično pobjedile izdajničke hrvatske klike na vlasti već goloruki narod i dragovoljci (hrvatska vojska ustrojena je ustvari nakon međunarodnog priznanja i raspada bivše države),. Taj kratkotrajni rat u Republici Hrvatskoj bio im je izlika za kriminalnu priavtizaciju u kojoj su opljačkali i prisvojili sve što se je dalo oteti, prodati i prisvojiti.

Ni to im nije bilo dosta pa su krenuli osvajačkim ratnim pohodom i diobom Bosne i Hercegovine sa Beogradom izjednačiti hrvatske žrtve i obrambeni rat za nezavisnost sa velikosrpskom agresijom na Sloveniju, Hrvatsku i BIH.

Umjesto bratstva i zajedništva produbili su sukob katolicizma i islama sa dalekosežnim štetnim posljedicama ne samo za hrvatsko stanovništvo u BIH i RH već su doprinjeli radikalizaciji islamskog fundamentalizma na svjetskom planu.

Iza leđa hrvatskoj narodnoj većini koju su uspjeli, politički, materijalno i socijalno obespraviti na razinu kolektivnog socijalnog slučaja učlanili su državu i narod u NATO i EU i dodatno potaknuli raseljavanje naroda sa punim blagoslovom nekih pripadnika visokog klera Katoličke crkve što rezultira izumiranjem naroda, odnosno njegovom demografskom smrću.

SDP sa hipotekom jugokomunističke Partije, pun udbaša, karijerista, antihrvata po uvjerenju i porijeklu nije mogao niti htio donijeti ništa dobro narodu i sredini u kojoj je vladao i djeluje bez prekida već gotovo cijelo stoljeće, sve tamo od osnivanja KPJ u Vukovaru 1919. godine.

Lažna opozicija HDZ-u kao sestrinskoj stranci, lažna socijaldemokratska stranka koju vode novoskojevci i ljigavci tipa Milanovića i Josipovića pokušala je kroz svoj zadnji ničim zasluženi četverogodišnji mandat promijeniti čak i kršćanski svjetonazor, obiteljski odgoj i dokinuti instituciju braka umjesto da su rasčistili sa političkim ubojstvima, ratnim zločinima, pljačkom i organiziranim kriminalom koje im je u nasljeđe ostavio Sanaderov HDZ.

Svojom kratkovidnom demagogijom i politikantstvom bez pokrića doveli su do toga da su sve istrage, optužnice i presude protiv političkog kriminala na najvišoj razini pale u vodu. Naravno, skojevski SDP nije ni mogao procesuirati zločine HDZ-a jer bi se tada i sam morao podvrgnuti lustraciji koja bi i njih same dovela na optuženičku klupu za ratne zločine i politička ubojstva. Zato se je Milanović grčevito odupirao izručenju udbaša ubojica na suđenje u Munchen.

Krivotvoritelji prošlosti i sadašnjosti od razine partijskih komiteta pa do institucije Hrvatskog leksikografskog zavoda čija izdanja već godinama krivotvori i upropaštava ljudsko strašilo Antun Vujić, drznuli su se ukinuti pokroviteljstvo Hrvatskog sabora nad komemoracijom Bleiburga, najvećom tragedijom hrvatskog naroda u novijoj povijesti. No, račun je ubrzo stigao na naplatu sada već pokojnom Borislavu Špremu a djelomično i onome koji ga je na taj besramni čin podgovorio.

Lažno domoljublje HDZ-a, sprega trona i oltara, Udbe i Kaptola, dovelo je do pojave Mosta, kojem su sluđeni birači od očaja ukazali povjerenje, ne znajući za koga glasuju, samo da raskrsti i sa HDZ-om i SDP-om kao nositeljima organiziranog kriminala i pokapanja Hrvatske.

NA SLICI: OREŠKOVIĆ RADIO ZA TVRTKU KOJA JE NARUŠILA ZDRAVLJE DESECIMA TISUĆA PACIJENATA A KOD NEKIH UZROKOVALA SMRT

Rezultat svega je novi kandidat za predsjednika vlade koji nije izabran od naroda, nepoznat u politici, nije nikada sudjelovao na izborima u Hrvatskoj i dijaspori zadnjih 25 godina, jer nema hrvatsko državljanstvo i nije bio zainteresiran za političke prilike u Hrvatskoj, dolazi iz velikih farmaceutskih korporacija Big Pharme, koje su jedan od glavnih sponzora političkih stranaka širom svijeta.

I ne samo to, veći dio svoje karijere Orešković je radio za kompaniju koja je narušila zdravlje desecima tisuća korisnika njezinih sumnjivih lijekova širom svijeta a kod nekih prouzrokovala smrt kao nuspojavu, za kompaniju koja je potrošila više milijardi dolara na korupciju i zataškavanje štete svojih žrtava, za kompaniju koja izmišlja bolesti da bi povećala svoj godišnji prihod od nekoliko desetaka milijardi dolara.

Može se opravdano posumnjati da će suicidalni i depresivni Hrvati biti dobri pokusni kunići za bivše tvrtke novog premijera.

Hrvatski patrioti svjesni su da se Hrvatskom sada u cijelosti upravlja izvana (kao nekada iz Beča, Pešte ili Beograda), i da se po istom receptu inaugurira kandidat za mjesto premijera kao što je prošle godine na mjesto predsjednice RH instalirana NATO-va lutka iz briselske centrale.

Hoće li se i kada ovaj narod dozvati pameti prije nego postane prošlost?

                                                                                                                     

   

Na vrh - Top