HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                    09. ožujak 2015.

                                                                                              

                  ANTE TOMIĆ PRED SUDOM ISTINE

„ Na primjer, našlo bi se u HSP-u 1861, baš kao i u drugim pravaškim organizacijama, mnogo njih koji su čitali Protokole sionskih mudraca i Mein Kampf, razborito drže da židovski kapital vlada svijetom i gorko žale da je Hitler bio zaustavljen u istrebljenju ubojica našeg Spasitelja. I oni se kod kuće djeci usrdno trude usaditi ta uvjerenja, ali, avaj, povijesni udžbenici sustavno ih sabotiraju…Čestiti desničari bi u ime roditeljskog prava mogli zatražiti da im sinovi i kćeri u školama prestanu učiti o odvratnoj židovskoj izmišljotini zvanoj holokaust…“

NA SLICI: KOLINDA I HILLARY - ZAGRLJAJ ZA PLANETARNU PROMOCIJU RODNE IDEOLOGIJE, MASOVNE POBAČAJE I UNIŠTAVANJE OBITELJI ŠTO ZAGOVARA I ANTE TOMIĆ

Povod za taj napad i izljev mržnje i netrpeljivosti tekst-(drek)-opisca sa splitske Rive u članku «Mato Arlović und Jaranen» bio je u tome što je Ustavni sud Republike Hrvatske na inicijativu HSP 1861. i drugih ukinuo pedofilsko lezbijsko homoseksualni Kurikulum zdravstvenog odgoja utemeljen na gender ideologiji LGBT zajednice, kojeg je kao kukavičje jaje podmetnuo potkraj 2012. godine trojanski konj Željko Jovanović, eks ministar odgoja i obrazovanja.

Ante Tomić takvim bezobraštinama objavljenim u Jutarnjem listu politički i moralno pokušava diskvalificirati HSP 1861. kojem insinuira cijelu lepezu krajnje neistinitih i uvredljivih diskvalifikacija, opisuje tu stranku kao organizaciju koja gorko žali da je Hitler bio zaustavljen u istrebljenju Židova, da se kod kuće djeci usrdno trudi usaditi ta uvjerenja, zatim, da bi čestiti desničari u ime roditeljskog prava mogli zatražiti da im sinovi i kćeri u školama prestanu učiti o odvratnoj židovskoj izmišljotini zvanoj holokaust.

Tomić svjesno i bezobzirno kleveće Starčevićevu stranku prava kao genocidnu organizaciju koja žali što Židovi kao narod nisu potpuno istrijebljeni pod strahovladom Adolfa Hitlera, zatim da i svoju djecu kod kuće odgaja u genocidnim stavovima i uvjerenjima, kao i da bi Stranka prava mogla zatražiti da joj sinovi i kćeri u školi prestanu učiti o odvratnoj izmišljotini zvanoj Holokaust.

Bezobzirni i besprizorni Tomić, nekadašnji pitomac JNA, optužuje Stranku prava 1861. kao antisemitsku stranku, previđajući da su u članstvu te stranke bili i oni koji su 1986. godine prvi inicirali obnovu porušene zagrebačke Sinagoge, da su vodeći američki kongresmeni i senatori od kojih neki židovske vjeroispovijedi (Carl Levin, Benjamin Gilman, Tom Lantos, Ed Towns i dr.), javno podržali HSP 1861. kojoj je neprihvatljiva svaka vjerska, politička, svjetonazorska i druga diskriminacija.

Objavom takvih kleveta Tomić svjesno i zlonamjerno moralno diskreditira Stranku prava 1861. s namjerom da grubo naruši čast, ugled i dobar glas nekadašnje parlamentarne a danas izvanparlamentarne političke stranke koja okuplja časno i pošteno članstvo i djeluje u skladu sa svojim političkim programom i statutom za opće dobro hrvatskog naroda i društva u Republici Hrvatskoj.

Tomić se ponaša kao osoba koja ne poštuje sud i zakone, on ne dolazi na zakazana ročišta u tom predmetu pravdajući se kojekakvim izmišljenim izgovorima, književnim sajmovima itd.

Jutarnji list i njegov izdavač EPH pune dvije godine nakon kleveta svojeg kolumniste odbija do danas objaviti ispravak Tomićevih laži koje je uputio HSP 1861. Toliko o poštenju i intelektualnom dometu Tomića, nakladnika Jutarnjeg lista i njegovih stvarnih vlasnika.

HSP 1861. nije i neće se klanjati nikome osim Bogu i Istini, nije i neće primati ničije unaprijed stvorene zaključke i mitove bez zadrške i znanstvene provjere s koje god oni strane dolazili, ali neće dopustiti Tomiću i njemu sličnima da je svojim frustracijama ocrnjuju i kleveću sa svrhom da mračnim snagama u čijoj su službi omoguće daljnju dominaciju i vlast nad državom.

 

 

 

 

 

    

   

            

 

                                               

 

 

                                                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Na vrh - Top