HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                    20. travanj 2015.

                                                                                                  

EUROPARLAMENTARKA OBMANULA OPĆINSKI GRAĐANSKI SUD U ZAGREBU

Nakon Ivana Jakovčića Ruža Tomašić je slijedeća kandidatkinja iz Republike Hrvaske za ukidanje imuniteta u Europskom parlamentu radi vođenja kaznenog postupka i testiranja na poligrafu, odnosno detektoru laži.

NA SLICI: IVAN JAKOVČIĆ - PREMDA MU JE DUG JEZIK U LAŽI SU MU KRATKE NOGE

Nakon što je pozvana u svojstvu svjedokinje da se pred sudom očituje o svojem sastanku i upozorenju koje je prenijela rukovodstvu Hrvatske stranke prava i HOS-a u rujnu 1991. godine o nalogu za ubojstvo Ante Paradžika i Dobroslava Paraga, Tomašić je neistinito obavijestila sud da se u vrijeme održavanja glavne rasprave nalazi izvan Republike Hrvatske te da nije u mogućnosti pristupiti na istu.

Međutim, toga dana umjesto na sudu Ruža Tomašić je imala jednosatni nastup uživo na osječkoj TV, dakle bila je u Hrvatskoj i u Zagrebu na proputovanju za Osijek.

Europarlamentarka je zapravo grubo obmanula sud o čemu će po svoj prilici biti izvješten Europski parlament čiji je ona nezasluženo član po volji HDZ-a.

Dotična sustavno opstruira istinu i već više od dvadeset godina onemogućuje da se istraga oko atentata na načelnika Ratnog stožera HOS-a i potpredsjednika Hrvatske stranke prava pomakne s mrtve točke. Za takvo ponašanje postoji pravda i na ovom i na drugom svijetu.

U međuvremenu je zagrebački poduzetnik Željko Šelendić i veliki prijatelj osumnjičenog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića lažno svjedočio pred sudom o okolnostima sastanka u njegovom lokalu u Draškovićevoj ulici u Zagrebu i neistinito je izjavio da nikada nije upoznao Antu Paradžika i da u njegovoj kanceariji u Draškovićevoj ulici 35 u Zagrebu na sastanku sa Ružom Tomašić i drugima nije bilo govora o nikakvom ubojstvu.

U svemu tome Šelendič je «zaboravio» da je davanje lažnog iskaza pred sudom čak i Republici Hrvatskoj kazneno djelo za koje se može ići u zatvor.

O tome da je svemogući i vječni Bog još u vrijeme Mojsija prije više od tri tisuće godina osmom zapovijedi zabranio davanje lažnog svjedočanstva, jer je to teški grijeh protiv Boga i čovjeka, takvima poput Šelendića uzaludno je govoriti.

                 

 

 

 

 

 

 

 

   

Na vrh - Top