HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                   07. veljače 2016.

                                             KRIVOKLETNICA PRED SUDOM

Nakon prošlogodišnjeg izbjegavanja dolaska pred Općinski građanski sud u Zagrebu sa lažnim izgovorom da se kao europarlamentarka nalazi izvan Hrvatske, očekuje se ovotjedno pojavljivanje i davanje lažnog iskaza Ruže Tomašić o okolnostima pripreme i izdavanja naloga za političkog ubojstvo Ante Paradžika i Dobroslava Parage pod kraj ljeta 1991. godine.

NA SLICI:  BANDIĆEVO POGLAVARSTVO U KORUPCIJI RADI SKRIVANJA ISTINE O NALOGODAVCIMA UBOJSTVA ANTE PARADŽIKA

Uvjetno rečeno, sada su «njezini na vlasti» pa nema što riskirati, jer štogod izgovori i slaže ostati će bez posljedica, barem ona tako misli.

Tko je i zašto instalirao dotičnu u Europarlament «zna se», ali nagrađujući je za zataškavanje istine o zločinačkom ubojstvu Ante Paradžika, neće uspjeti pokopati istinu o nalogodavcima toga zločina.

Nedavno je iz njezine bivše stranke razotkriven dio njezinog prljavog veša – više puta je inzistirala kod vijećnika Ivana Tepeša u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, da se mimo natječaja posao održavanja rasvjete vrijedan stotinu i više milijuna kuna dodijeli tvrtki zeta Željka Šelendića, vjerojatno, kao nagradu za njegovo lažno svjedočenje da on uopće nije poznavao Antu Paradžika i da u njegovom uredu Ruža Tomašić nije prenijela obavijest o nalogu za likvidaciju vođa Hrvatske stranke prava i Hrvatskih obrambenih snaga Paradžika i Parage.

Sedmicu nakon Šelendićevog lažnog svjedočenja pred zagrebački sudom 02. listopada 2014. Bandić je u Gradskoj skupštini progurao sa dva glasa više koncesiju Šelendićevom zetu u tvrtki Elicom d.o.o. iz Zagreba.

 

 

                                                

 

                                                            

                                                                                                                     

   

Na vrh - Top