HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                   05. kolovoz 2016.

  JOSIP MANOLIĆ POBIJA LAŽI HDZ-OVE   EUROPARLAMENTARKE RUŽE TOMAŠIĆ

LJEVIČAR ANTE TOMIĆ ISPRIČAO SE ČLANOVIMA HSP 1861. A SAMOZVANA PRAVAŠICA KRIVOKLETNICA PRED SUDOM

Književnik i novinar Ante Tomić svojedobno je u Jutarnjem listu grubo napao i oklevetao HSP 1861. radi uspješno podnijetog zahtjeva Ustavnom sudu za ukidanje kurikuluma obrazovnog odgoja u školama putem kojeg je Milanovićev SDP pokušao nametnuti pedofilsko-transrodni ne-odgoj najmlađima u Hrvatskoj.

Tomić je tada prozvao HSP 1861. neonacističkom strankom koja žali što nacisti u Drugom svjetskom ratu nisu uspjeli do kraja u svom naumu konačnog rješenja. HSP 1861. je inače prvi podnio Ustavnom sudu RH zahtjev za ukidanje Četvrtog modula kurikularne reforme, Ustavni sud ga je u cijelosti prihvatio i ukinuo blasfemične i nemoralne homoseksualno-pedofilske podmeteljke u osnovnoškolskom i srednjoškolskom sustavu.

NA SLICI: U SLUŽBI NALOGODAVCA PARADŽIKOVOG UBOJSTVA

Nakon gotovo tri godine suđenja 2016. godine Tomić je smogao snage doći na sud iz Splita u Zagreb i ispričati se u sudnici članstvu HSP 1861. i Dobroslavu Paragi što ih je uvrijedio svojim pisanjem.

Bez obzira na sve, to je nešto dobro i što treba pozdraviti. Tomić je naprosto uvidio da je pogriješio i pretjerao i da takve diskvalifikacije jednostavno ne stoje, pretjerane su čak i uza svu slobodu pisanja i izražavanja.

Međutim, potpuno drukčije postupila je tobožnja pravašica Tomašić koja je godinama izbjegavala na sve moguće načine preuzeti sudski poziv i dati iskaz pred sudom u svezi ubojstva Ante Paradžika a povodom tužbe za objavu ispravka informacije.

Kada je to napokon bila prisiljena učiniti u travnju ove godine, izrekla je laži koje vrijeđaju ne samo istinu, već zdrav razum i osmu zapovijed Božju: «Ne reci lažna svjedočanstva protiv bližnjega svoga!»

Ona je naime lažno iskazala pred sudom «da nije rekla Paradžiku i Paragi u trgovini Željka Šelendića početkom rujna mjeseca 1991- godine da bi pokojni predsjednik Tuđman njih pokušao ubiti, već da je pozvala predsjednika Stranke prava Dobroslava Paragu da dođe u trgovinu kod Šelendića da si izabere namještaj.»

Nakon ove nečuvene svinjarije i krivokletstva izrečenih od jedne europarlamentarke na sramotu cijelog HDZ-a ali Republike Hrvatske, pokrenut je kazneni postupak protiv krivokletnice Tomašić i njezinog kompanjona Željka Šelendića.

Neistinitim svjedočenjem Tomašić i Šelendić željeli su uništiti istinu o ubojstvu Ante Paradžika i njegovo dostojanstvo.

Za razliku od Ruže Tomašić istinu je ovih dana, umjesto nje, izrekao Josip Manolić nekadašnji predsjednik HDZ-ove vlade 1990.-1991. godine koji je u razgovoru za Večernji list ponovno izjavio da je ubojstvu Ante Paradžika prethodio dogovor Franje Tuđmana, Gojka Šuška i Ante Đapića da se maknu najekstremniji pravaši koji su u to vrijeme rovarili protiv HDZ-a i njegove politike te da se s onima koji ne budu prihvatili tu politiku, nego se držali i dalje vojnih obračuna, postupi po onoj «tko se mača laća, od mača će i poginuti.»

Dakle, Ruža Tomašić je saznala za odluku o likvidaciji Ante Paradžika kao šefica Tuđmanovog osiguranja, jer je sastanak o tome održan prije Paradžikove pogibije u Tuđmanovom uredu, kojeg je Tomašić osiguravala i zato je odlučila o tome obavijestiti Paragu i Paradžika što je Tuđman odlučio o njihovoj sudbini.

Međutim, kada je to trebala potvrditi pred sudom radi razotkrivanja zavjere oko Paradžikovog ubojstva, Tomašić uporno lažno iskazuje, čini krivokletstvo i ometa istragu oko toga zločina.

Ali ako laže koza, ne laže rog, u ovom slučaju osoba neusporedivo značajnija od Ruže Tomašić i politički i kao svjedok pred sudom, bivši drugi po redoslijedu premijer Republike Hrvatske, Josip Manolić, koji je nedavno razotkrio i bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka kao suradnika UDBE.

Zaklela se zemlja Raju da se sve tajne doznaju – obistinjuju se riječi druge božanske Osobe Isusa Krista: »Upoznat ćete istinu, a istina će vas osloboditi.»

 

 

                                                

 

                                                            

                                                                                                                     

   

Na vrh - Top