HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 

                                                                                   19. kolovoz 2017

KOLINDA OBMANJUJE AUSTRALSKE HRVATE I OMETA ISTRAGU ATENTATA NA GENERALA KRALJEVIĆA

 

Predsjednica u trećoj godini svojeg neučinkovitog mandata obilazi sedmi kontinent i prodaje maglu australskim i novozelandskim Hrvatima pozivajući ih neuvjerljivo i redikulozno da se vrate u domovinu pod uvjetom da donesu svoj novac oni koji ga imaju (drugi su nepotrebni, pa neka ostanu gdje jesu na socijalnoj pomoć i mirovinama za siromašne koje su izdašnije nego prosječne hrvatske plaće), jer Hrvatska je zaduženija od Grčke i uz Rumunjsku i Bugarsku je po svim parametrima na začelju u briselskoj Uniji.

NA SLICI: PO TUĐMANOVOM NALOGU UBIJENI BH MUSLIMANI ČASNICI HOS-A OSMAN MAKSIĆ I ŠAHDO DELIĆ

O svojoj ustavnoj dužnosti da osigura djelotvornost svih segmenta vlasti pa tako i hrvatskog pravosuđa, koje i pored krunskih svjedoka o ubojstvima Paradžika i Kraljevića ne želi i neće podignuti optužnice protiv još živućih počinitelja tih zločina, od Kolinde nema ni zareza ni uskličnika ili ne daj Bože, kakve izjave.

Dakle, australski slijepci kakvim Kolinda zapravo smatra iseljeni hrvatski narod, dobro ste došli kao krave muzare i ako držite jezik za zubima ili vas može zadesiti metak od hrvatske Udbe kao generala Blaža Kraljevića ili satnika Krešimira Kordića koji su iz daleke Australije 1991-1992. možda povjerovali da Udba i KOS više nisu vladajuća snaga u hrvatskom društvu.

O Kolindinoj sposobnosti vođenja i upravljanja hrvatskom državom dovoljno svjedoči činjenica da nije ispunila nijedno predizborno obećanje, isto kao što HDZ-u i njegovim pravosudnim tijelima nije dovoljno četvrt stoljeća, odnosno čitavih 25 godina, da rasvijetle jedan teški ratni zločin koji je doveo do više tisuća nepotrebnih žrtava u ratu katolika i muslimana u Bosni i Hercegovini i konačno do velikosrpske podjele BIH kao i do neizlječive netrpeljivosti BIH katolika i muslimana.

HDZ, njegovi premijeri i predsjednici su najodgovorniji za prikrivanje zločinačkog atentata na generala Kraljevića, jer su njegovi najviši dužnosnici bili nalogodavci i izvršitelji toga zločina, međutim, SDP je kao suučesnik u zločinu sve učinio da se prikriju počinitelji i nalogodavci bratoubilačkog rata katolika i muslimana u BIH.

U tom smislu trebalo je odavno istražiti ulogu Šeksa, Manolića i drugih preživjelilh aktera u zločinu izazivanja i prikrivanja počinitelja bratoubilačkog rata muslimana i katolika u BIH kao i utvrditi krivicu neposrednih izvršitelja poput Tute Naletilića, Andabaka, Bobana, Vukojevića, Prkačina i drugih.

Istodobno, visoki kler i zagrebački nadbiskup ponašaju se skroz otuđeno od vlastitog naroda, zatvoreni u svoje kule bjelokosne, nenadoknadivo kasne za stvarnim životom (Bozanić na blagdan Uznesenja BDM traži zaštitu poljoprivrednika i proizvođača nakon što su već odavno uništeni ili izumrli) i tek tu i tamo kroz usta sisačkog biskupa prozbore o paklenoj stvarnosti svoje domovine, ali ni u snu ne pomišljaju da lustracija titoizma ima svoj nastavak u lustraciji tuđmanizma i HDZ-a.

Umjesto da u vlastitim redovima provede lustraciju, hrvatski kler ispraća i slavi suradnike Udbe iz svojih redova na pogrebima, posljednjim ispraćajima, organizira o njima stručne i teološke simpozije, poput osnivača Teološkog društva Kršćanska sadašnjost, čiji su glavni pokretači bili dokazani suradnici Udbe, pa je jasno da osim vladajućeg poretka u Hrvatskoj sastavljenog isključivo od udbaških struktura bivše Jugoslavije, jedinu korist od onemogućavanja lustracije ima visoki kler mjesne crkve u Hrvatskoj, ali to se jednako proporcionalno odnosi i na sve druge vjerske zajednice u skladu sa njihovim značenjem i brojnošću u RH i BIH.

NA SLICI: HDZ I BANDIĆ ZRAČNU LUKU ZAGREB NAZVALI PO FRANJI TUĐMANU, IZAZIVAČU BRATOUBILAČKOG RATA KATOLIKA I MUSLIMANA I NALOGODAVCU ATENTATA NA GENERALA KRALJEVIĆA

Kako bi oni iz HDZ-a i SDP-a vodili istragu i kaznili nalogodavce i izvršitelje komunističkih zločina od 1945. do 1990. godine kada nisu sposobni provesti istragu i razotkriti nalogodavatelje i izvršitelje atentata na Blaža Kraljevića od prije 25 godina.

Zavedeni i obmanuti hrvatski birači daju im i nadalje relativno najviši postotak glasova na lokalnim i parlamentarnim izborima, unatoč evidentnim zločinima koji se nekažnjeni kao prokletstvo proširuju i čine odgovornim čitav narod.

Narod koji ne pamti zla koja su ga snašla u povijesti i bacila ga u očaj i suvremeno neokolonijalno ropstvo, zaslužuje da ga nema i da nestane.

Nasuprot njihovom poroboljavanju naroda i provođenju programa čišćenja hrvatskog etničkog i povijesnog prostora od katolika i muslimana, pravaška ideologija zagovara bratstvo i zajedništvo katolika, kršćana i muslimana, sigurna da je kršćansko-muslimansko savezništvo, ukoliko se uspostavi, jače od sile gravitacije.

Tom jedinstvu i njegovom ostvarenju neće trebati niti sluganstvo i članstvo u NATO i EU a niti oslonac na Erdoganovu Tursku.

 

Na vrh - Top