HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 08. listopad 2019

UKIDA SE UDRUGA BOJOVNIKA HOSA JER ODBIJA IZBRISATI IZ STATUTA POZDRAV ZA DOM SPREMNI

 

U sjeni lažiranog blagdana hrvatske neovisnosti koju su hadezenjare i  sdepenjare prokockale ranih 90-tih godina a da zapravo uistinu nije ni zaživjela, Bandićevi kriminalni podrepaši odlučili su se opoganiti na krvi dragovoljaca HOS-a i donijeti akt o likvidaciji Udruge bojovnika HOS-a jer nije pristala izbrisati iz svojeg statuta geslo ZA DOM SPREMNI, u kojem ti bezumnici vide fašizam.

NA SLICI: BANDIĆEVI PROVOKATORI U SVOJEM SJEDIŠTU U ZAGREBU 13. RUJNA 2019. IZDALI AKT O UKIDANJU UDRUGE BOJOVNIKA HOS-A

To što si dopuštaju Bandićevi korumpirani filistri u Zagrebu iz Gradskog ureda za opću upravu, Dukljaninova ulica 3, nije samo veleizdaja nego stvarna prijetnja da će se Hrvatska jednog jutra probuditi u krvavom građanskom ratu, jer ukoliko udbaška ljevica misli da uz pomoć internacionalnog podzemlja može raditi što je volja sa hrvatskim bojovnicima HOS-a, uzvratni udarac će joj biti to veći i strašniji što se ona bude dulje uspavljivala u svojim samoobmanama i iluzijama.

Zločinačka organizacija stvorila je u nepunih tri desetljeća lažnu Stranku prava da bi dokinula opoziciju, lažne udruge dragovoljaca HOS-a, ali joj svejedno nikako ne ide u glavu da još uvijek postoji od 2000.g. Udruga bojovnika HOS-a sastavljena od samih osnivača HOS-a i koja je prva i jedina izborila legitimitet pozdrava Za dom spremni u svojem Statutu što su kasnije preuzele i druge režimske udruge HOS-a.

Hrvatski mlađi naraštaji, ukoliko će htjeti opstati u svojoj zemlji, trebati će se ubrzano pripremati za uvođenje reda i pravnog poretka u vlastitoj kući, ali ne putem lažiranih izbora, korumpiranih medija u rukama skrivenih vlastodržaca niti kvazi pravosuđa kojem je više mjesto u devetom krugu pakla nego u stvarnom životu, već odlučnog protivljenja.

U tom smislu 08. i 09. listopada za hrvatsku povijest su značajni i prijelomni datumi, čije poruke mogu postati spasonosne.

Do koje mjere je farizejska vladajuća garnitura izgubila doticaj sa stvarnošću pokazuje i njihov povijesni zaokret vraćanjem blagdana državnosti na 30. svibanj 1990., kada je Hrvatska još duboko bila socijalistička federalna jedinica u federalnoj socijalističkoj SFRJ sa glavnim gradom Beogradom.

Ali kada Bog nekome okrene leđa, prvo mu oduzme pamet i moć rasuđivanja.

                              

                                                               

          

                                                                                                     

                                                                                                 

 Na vrh - Top