HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 16. veljače 2019

                                                                                                 

                                                    

NAPOKON UHIĆEN KLEVETNIK IGOR DRENJANČEVIĆ

 

 

 

Optuženi IGOR DRENJANČEVIĆ, glavni urednik i nakladnik izvjesnog portala pod nazivom HOP nezavisni news portal,  koji obavljuje i djeluje iz političkog podzemlja, bez ikakve valjane registracije i adrese u Republici Hrvatskoj, od ponedjeljka 11. veljače 2019.g. nalazi se u istražnom zatvoru u Zagrebu prema sudskom rješenju Općinskog kaznenog suda u Zagrebu.

Optuženi Drenjančević izvještava za taj opskurni  portal, javlja se u medijima, šeće po Zagrebu, prijavljen na adresi svojeg strica u Sesvetama, objavljuje monstruozne laži o predsjedniku Hrvatske stranke prava 1861., pa je to vjerojatno i razlog da je nedostupan policiji, pravosuđu i sudu gotovo tri godine, premda  cijelo vrijeme stanuje i boravi u Zagrebu.

Nakon lišenja slobode optuženi će biti predveden 18. veljače 2019. u 13.15 sati k sudskom vijeću Općinskog kaznenog suda u Zagrebu radi saslušanja u nizu kaznenih predmeta, pored ostalog i radi grubog blaćenja i klevetanja gospodina Dobroslava Parage, našeg stranačkog lidera, koje je objavljeno sredinom 2016.g. na istoimenom portalu pod čudovišnim naslovom "Dosije UDBA: Paraga suradnik KOS-a, Beare i špijun protiv Janše". Gnjusno klevetanje i blaćenje g. Parage ne samo da nije ispravljeno već se nastavlja od optuženog Drenjančevića sve do danas.

 

URED ZA TISAK HSP 1861., ZAGREB

                                                               

          

                                                                                                     

                                                                                                 

 Na vrh - Top