HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 16. svibanj 2020.

FINGIRANA KOMEMORACIJA ZA ŽRTVE BLEIBURGA NA MIROGOJU

Dijabolično-licemjerna vlada i Sabor održali su 15. i 16. svibnja još jednu u nizu izrežiranih komemoracija za žrtve Bleiburga ne radi poštovanja i sjećanja na goleme nedužne žrtve hrvatskih ratnih zarobljenika i naroda, već u prvom redu radi obmanjivanja hrvatske javnosti, obitelji potomaka žrtava tih pogubljenja i prisvajanja glasova toga biračkog tijela čiju naivnost, glupost i neznanje dobro naplaćuju i iskorištavaju za vlastohleplje i otimačinu državnih dobara od Tuđmana do danas.

NA SLICI: HRVATSKA DIJABOLIČNA VLADA HDZ-A ODGLUMILA KOMEMORACIJU ZA ŽRTVE BLEIBURGA

Komemoraciju nisu održali gdje su trebali, odnosno pred spomenikom svih žrtava na Bleiburgu i križnim putevima, jer te žrtve niti danas ne poštuju, već uz središnji Križ Raspetoga Isusa na Mirogoju kod kojeg se pale svijeće uglavnom za blagdane Svih svetih i Dušnog dana.

Dijabolična i amoralna vlast koja kontinuirano terorizira i uništava duhovno i moralno narod i državu od 1945. godine, već punih 75 godina, a od 1990. godine pod dva imena po sastavu i strukturi istog Saveza komunista Hrvatske, HDZ-a i SDP-a, ne samo što ne želi pravu i potpunu istinu o poratnim stradanjima na Bleiburgu, Križnom putu i pod komunističkom strahovladom već na sve načine onemogućava da se istraže i ekshumiraju sve masovne grobnice i gubilišta, uključujući sujednu Sloveniju i BIH, što ne čudi, jer su neki od počinitelja tih masovnih poslijeratnih zločina bili u samom vrhu HDZ-a i SDP-a, a prvi predsjednik HDZ-a je ne samo nalogodavac već i počinitelj brojnih ratnih zločina u vrijeme i nakon II. svjetskog rata zbog čega je i nagrađen odmah nakon 1945.g., premda jedva star dvadeset i tri godine, visokim funkcijama u generalštabu u Beogradu.

Dva dana ranije, 14. svibnja taj isti HDZ kao politički sljednik krvave komunističke baštine, obilježio je 98. obljetnicu rođenja svojeg prvog predsjednika kojem lažno tepaju da je bio prvi hrvatski predsjednik a nije i pri tom krivotvore cijeli njegov životopis iz razdoblja aktivne službe u komunističkim strukturama čime najgrublje obmanjuju javnost krivotvorenjem sjećanja na istinite povijesne činjenice, što nije drugo, do zazivanje gnjeva stotina tisuća ubijenih žrtava i njihovih potomaka ali i uvreda do neba i samog dragog Boga.

Zato nije slučajno, Grad Zagreb jedini od glavnih gradova u svijetu uz pandemiju pogođen i prilično jakim i razornim potresom prigodom kojeg je veliki križ sa južnog tornja zagrebačke katedrale pao ravno u spavaću sobu nevjerodostojnog zagrebačkog nadbiskupa koji je nepunih mjesec dana ranije primio u ime pokojnog kardinala Kuharića odlikovanje nazvano po sudioniku progona i likvidacija hrvatskih vojnih i civilnih zarobljenika i svećenika sa Kočevskog roga i Križnog puta, Macelja i drugih gubilišta a prethodno je sastavljao popise i izdavao naloge za likvidacije hrvatskih branitelja i običnih seljaka koje je denuncirao kao ustaše i fašiste, sa opaskom da ih treba ubiti.

NA SLICI: URUŠENA REZIDENCIJA - ZAGREBAČKI NADBISKUP ČINI VELIKO SVETOGRĐE KADA BLAGOSLIVLJE TUĐMANA I PRIMA KORUPTIVNI NOVAC I TREBAO JE VEĆ ODAVNO BITI OPOZVAN OD SVETE STOLICE

Tuđmanova hinjena pomirba bila je zapravo jedna velika i odurna laž jer nisu on i njegovi dobili rat protiv JNA i Srbije već hrvatski branitelji i postrojbe dragovoljaca Za dom spremnih HOS-a dok su JNA oficiri i prebjezi u Hrvatsku bili samo smetnja i maskota preko koje je Tuđman lažno uvjeravao narod da je proveo pomirbu takozvanih ustaša i partizana s time da će partizani i komunisti a ne potomci ustaša i domobrana i dalje vladati avnojskom Hrvatskom kako nazivaju Bakarićevu kiflu.

Lažna hrvatska pomirba koja se nikada nije ostvarila dovela je do toga da za sve komunističke zločine, masovna ubojstva i pljačku privatne imovine nitko nije ni moralno ni politički a kamoli kazneno odgovarao od 1990. sve do danas, već je perverznost te laži poprimile takve konzekvence da već niz godina suradnici Udbe i osuđeni kriminalci predvode čak razvikani Počasni bleiburški vod koji to već odavno nije i ne može biti sa dokazanim udbašima u svojim redovima.

Na Bleiburgu je izvršen jedan od najstrašnijih zločina nakon završetka II. svjetskog rata i po masovnosti najveći u povijesti hrvatskog naroda. Uz 200 tisuća pripadnika HOS-a, odnosno Hrvatskih oružanih snaga, povlačilo se i oko pola milijuna civilnog stanovništva u paničnom strahu pred partizanskim, sovjetskim i četničkim postrojbama koje su se preko noći na poziv presvukli u partizanske odore.

Zločin razoružanja i izručenja u smrt kojeg su počinile britanske trupe i Kraljevina Velika Britanija ne može se ničim i nikada opravdati. Protiv svih humanih pravila i međunarodnih konvencija poslali su na prijevaru razoružane pripadnike HOS-a i stotine tisuća civila na klaonicu, za koju su znali da čeka izručene zarobljenike poražene NDH, koji su završili u grobnicama popunjenim od nekoliko stotina do nekoliko desetaka tisuća ubijenih.

Tuđman nikada nije posjetio Bleiburg ali niti druge masovne grobnice žrtava II. svjetskog rata jer je bio supočinitelj tih masovnih zločina. Zato nije dopuštao ekshumaciju svojih žrtava već je to najstrože zabranio, da ne bi izašlo na vidjelo da su optužbe o zločinima NDH mačji kašalj prema počinjenim zločinima Tuđmanovih crvenih fašista iz Komunističke partije Jugoslavije.

 

                

 

                              

                                                               

          

                                                                                                     

                                                                                                 

 Na vrh - Top