HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 20. prosinac 2021.

 

 

ZORAN MILANOVIĆ NEGATOR GENOCIDA U SREBRENICI

 

PERSONA NON GRATA U BIH

 

 

Pokušavajući odglumiti Tuđmana nakon Tuđmana koji bi kao optuženi ratni zločinac pravio društvo svome istomišljeniku Miloševiću da je kojim čudom još poživio, promašena Tuđmanova kopija Zoran Milanović  preobrazio se umjesto u Bosnomrsca Tuđmana  u alter ego Milorada Dodika, čudnovate kreature za koju se samo Sarajevo može pitati dokle će zloupotrebljavati strpljivost bosanskohercegovačkih patriota i svih onih Hrvata, Bošnjaka i ostalih koji stoje uz očuvanje jedinstvene i cjelovite BIH i koji će se suprotstaviti svima zvijerima u kravatama ili maskirnim odorama ako se odvaže krenuti. Biti će to drugo poluvrijeme, ovaj puta bez nastavka i reprize.

NA SLICI: POSTUPAK ZA OPOZIV OVOGA U SREDINI INICIRAO JE HSP 1861. U SVIBNJU 2020. ALI PARLAMENTARNA OPORBA U SABORU JE NIKAKVA OPOZICIJA

 

Taj Milanović koji sam nije sudjelovao u obrani Hrvatske i BIH već je pobjegao u Bruxelles, više tisuća milja od ratišta kao sin privilegiranih jugokomunista, nakon što se  domogao sadašnje uloge predsjednika RH, prvo je žestoko udario na branitelje i simbole HOS-a jer su oni bili  jamstvo da zatiratelji Hrvatske i BIH nikada neće moći biti sigurni.

 

Zatim je pljujući po uspomeni na poginule pripadnike HOS-a započeo intenzivno agitirati za rehabilitaciju onih zapovjednika HVO koji se nalaze na listi optuženika za ratne zločine dodjeljujući im raznorazna devalvirana odlikovanja u tolikoj mjeri da bi po svoj prilici odlikovao i jučer preminulog Mladena Naletilića Tutu, osobu osuđenu za masovne ratne zločina ali ne i za ratni zločin svirepog ubojstva generala Armije BIH i HOS-a Blaža Kraljevića i  njegove osmeročlane pratnje sastavljene od muslimana i katolika 09. kolovoza 1992. u Hercegovini, čime je izazvao krvavi bratoubilački rat sa nesagledivim i do danas nepopravljivim posljedicama.

 

Dok grubo negira i krivotvori činjenicu genocida u Srebrenici, Milanović istodobno načelniku ratnog stožera HOS-a Anti Paradžiku ubijenom po nalogu Franje Tuđmana licemjerno dodjeljuje nekakvo odlikovanje za ulogu u takozvanom Hrvatskom proljeću od prije 50 godina čiji je krajnji domet bio veća decentralizacija Jugoslavije sa jednopartijskim sustavom vlasti, dok pljuje po postrojbama HOS-a i njihovom legitimnom geslu Za dom spremni, koji su se oružjem izborili za priznanje samostalne države Hrvatske, lažno i  perfidno ih optužujući za neofašizam premda su jedini kao katolici i muslimani branili Hrvatsku i BIH od velikosrpske agresije.

 

Za Tutu je nažalost prekasno da ga se osudi za ratne zločine za koje nije kao počinitelj odgovarao, dok  Milanovića BIH treba de facto proglasiti kao personu non grata za područje bošnjačko-hrvatske Federacije, jer je on pravi glasnogovornik snaga podjele i razbijanja BIH, snaga koje su ga i dovele na mjesto predsjednika Hrvatske.

 

NA SLICI: UMRO POD ZAŠTITOM HRVATSKOG KRIVOSUĐA BEZ OSUDE I KAZNE ZA NAJTEŽI RATNI ZLOČIN IZVRŠEN NAD ZAPOVJEDNIKOM HOS-A ZA BIH PO NALOGU TUĐMANA, ŠUŠKA I BOBANA
 


 

 


 

                              

                                                               

          

                                                                                                     

                                                                                                 

 Na vrh - Top