HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 18. srpanj 2021.

 

PREDSJEDNIK HRVATSKE MILANOVIĆ AGENT POLITIKE CIJEPANJA BIH 

 

Portal Bošnjaci.Net
 
Objavljeno: 15. July 2021. 14:07:28

NA SLICI:NEMA BUDUĆNOSTI DRŽAVI ČIJI PREDSJEDNIK ZVAN ANOMALIJA PREZIRE VLASTITI NAROD A POGINULE BRANITELJE HOS-A PROGLAŠAVA FAŠISTIMA


DOBROSLAV PARAGA: Milanović ne zna i neće nikada razumjeti da se položaj i ravnopravnost hrvatskog naroda u BiH ne rješava u paktu sa Palama, Banjom Lukom ni Beogradom, kojima je njegov zaslijepljeni prethodnik iz SDP-a, Ivo Josipović, čak svirao klavir kod Milorada Dodika, već bošnjačko-hrvatskim dogovorom i sporazumom sa središnjom vlasti u Sarajevu na federalnoj i državnoj razini


Dobroslav Paraga, predsjednik Hrvatske stranke prava 1861., reagirao je na nepristojnu estradnu turneju u vremenu obilježavanja 26. godšnjice od srpskog genocida nad Bošnjacima u Srebrenici, BiH. Reagiranje objavljujemo u cjelosti:

Milanovićeva provokatorska turneja po BIH započeta na spomendan srebreničkog genocida 11. srpnja 2021. imala je za cilj omalovažiti bosanskohercegovački Ustav i državne institucije ali i zadovoljiti njegove poslodavce i sve one snage unutar i izvan BIH kojima je konačni cilj nestanak te države podjelom na dva ili tri dijela, svejedno.

Osim što pojma nema o srednjovjekovnoj i novovjekovnoj povijesti BIH, ovaj nekadašnji privilegirani pripadnik JNA garde sa Dedinja i aktivni član Saveza komunista Jugoslavije od 1985. godine u vrijeme masovne represije i prepunih zatvora političkih protivnika od Kosova, Zenice i Foče do Golog otoka i Lepoglave, sada je odlučio kao narcisoidni kameleon glumiti HDZ-ovog ekstremista u namjeri da nadmaši samog Tuđmana koji je pod vanjskim pritiskom i prijetnjom sankcijama morao odustati od pakta sa Miloševićem u agresiji i komadanju BIH.

Milanović je svoj mandat 2020. započeo pljuvanjem po amblemu HOS-a sa zahtjevom da se spomen ploča na poginule pripadnike tih branitelja RH i BIH doslovce baci u smeće što se čak ni četnici nisu usudili tražiti, da bi zatim počeo primati u službene posjete pripadnike HVO osuđene za ratne zločine, haške osuđenike ili one koji su još na tjeralicama BIH pravosuđa i dodjeljivao im odlikovanja u ime Republike Hrvatske.

Njegova odglumljena zabrinutost i pritisci za izmjene Ustava i Izbornog zakona BiH radi postizanja tobožnje ravnopravnosti hrvatskog naroda u BiH samo su paravan iza kojeg se kriju pravi motivi djelitelja BiH.

Milanović ne zna i neće nikada razumjeti da se položaj i ravnopravnost hrvatskog naroda u BiH ne rješava u paktu sa Palama, Banjom Lukom ni Beogradom, kojima je njegov zaslijepljeni prethodnik iz SDP-a, Ivo Josipović, čak svirao klavir kod Milorada Dodika, već bošnjačko-hrvatskim dogovorom i sporazumom sa središnjom vlasti u Sarajevu na federalnoj i državnoj razini.

Hrvatskom narodu u BiH u vitalnom i egzistencijalnom je interesu reunifikacija Bosne i Hercegovine prema predratnom teritorijalnom ustrojstvu, ustavno, pravno, političko i svako drugo dokidanje drugog entiteta tzv RS nastalog na genocidu i ratnom osvajanju.
.

 

 


 


 


 


 

 


 

                              

                                                               

          

                                                                                                     

                                                                                                 

 Na vrh - Top