HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 10. kolovoz 2021.

 

HRVATSKI DRŽAVNI VRH POLITIČKI SLIJEP  – SARAJEVO IM ISPORUČILO DODIKOVE OPTUŽBE

 

SMRTNI GRIJEH HDZ-A: POLITIČKA UBOJSTVA KRALJEVIĆA I PARADŽIKA, RATNI ZLOČINI  I UNIŠTENJE STRANKE PRAVA - SMRTNI GRIJEH ZABRANJENE STRANKE PRAVA:  OBRANA VUKOVARA, JEDINSTVO BIH KATOLIKA I MUSLIMANA I RAZOTKRIVANJE UDBE I KOSA U HDZ-U

 

Ovih dana, uostalom kao i svih ovih desetljeća od svibnja 1990. kada je  Partija, izrasla na komunističkoj strahovladi i masovnim ratnim i poslijeratnim zločinima, lažirala višestranačke izbore i svela ih na izbor između svoje dvije frakcije predvođene Račanom i Tuđmanom, javnost može biti samo zgranuta  količinom gluposti i neznanja onih koji  predstavljaju sadašnju  Vladu i predsjednika Republike Hrvatske.

 

NA SLICI:S KIM SI TAKAV SI - HDZ-U ISPORUČENE DODIKOVE OPTUŽBE PROTIV BLJESKA, NJIHOVOG GLAVNOG SAVEZNIK U BIH I RH

 

 Povod za najnovije ispade Plenkovića i Milanovića, koji je svojim nedavnim posjetom  BiH i neviđenim izljevom glupih poteza i izjava sam dao veliki obol ovakvom scenariju, jest činjenica da Sarajevo traži od Hrvatske  preuzimanje procesuiranja 14 generala Hrvatske vojske zbog sumnje u počinjenje ratnih zločina tijekom Bljeska.

 

Među osobama koje bi trebalo kazneno goniti su i trojica preminulih generala predvođena bivšim načelnikom glavnog stožera Petrom Stipetićem, inače bivšim JNA oficirom kojeg su udbaško-kosovske strukture pretvorile gotovo u junaka i osloboditelja Hrvatske, ali kao i sve drugo vezano uz JNA prebjege iz 1991. godine i to je jedna krupna i velika neistina, jer rat je dobiven najviše zaslugom pripadnika različitih postrojbi hrvatskih dragovoljaca, HOS-a i MUP-a, dok jugo-oficiri nisu imale ama baš nikakve podvige ili zasluge za dobivene odlučne bitke, a one kojima su rukovodili gotovo sve su bile izgubljene, dok su Oluju 95., kada je rat već bio dobiven, isplanirale SAD.

 

RH je bila četiri godine jednom trećinom ozemlja okupirana zbog  jugo-oficira i KOS-ovog kadrovika Tuđmana i  JNA prebjega,  zbog njihovog kukavičluka, neznanja i nesposobnosti za moderno taktičko, strateško i gerilsko ratovanje protiv njihove matične srbokomunističke armije.

 

BIH tužilaštvo je poslalo zamolnicu  RH iz koje proizlazi da BIH odustaje od gonjenja hrvatskih generala i da im ustupa predmet jer osumnjičeni nisu  pod jurisdikcijom BIH pa  RH jedino može po proceduri provesti cijeli postupak  kao što ga je de facto obustavila  BIH.

 

Umjesto toga,  HDZ-SDP ova kamarila organizirala pravu harangu kako se iz BIH prijeti hrvatskim generalima što je izmišljotina jer u skladu sa međusobno potpisanim sporazumom o suradnji Sarajevo šalje Zagrebu da odustaje od procesuiranja jer nema nikakve osnove za to a na Zagrebu je da formalno provede protokol, istraži stvar i odluči o osnovanosti cijelog postupka. Ukoliko je i bilo kakvih zločina ili kolateralnih žrtava u vrijeme Bljeska, bilo je i više nego dovoljno vremena od gotovo trideset godina da se to procesuira a nije.

 

Najvažnije je, da je upravo je iz tzv. MUP-a Banja Luke 2005.g.  došla kaznena prijava za Bljesak protiv niza zapovjednika HV-a po kojoj je formalno postupalo tužiteljstvo BIH slanjem tzv. zamolnice vladi RH, dakle iz Dodikove lažne srpske republike  sa kojom taj HDZ u Zagrebu i Mostaru svesrdno surađuje pa im je politički saveznik u BIH praktično zabio nož u leđa.

 

NA SLICI: BADAVA IM LAŽNO KATOLIČANSTVO, OČENAŠI I STATIRANJE NA BOGOSLUŽJIMA – NEDUŽNO PROLIVENA KRV KRALJEVIĆA, PARADŽIKA I HOSOVACA NJIHOV JE SMRTNI GRIJEH I TAJ RATNI ZLOČIN NEĆE IM NIKADA BITI OPROŠTEN

 

Nasuprot ovim razmimoilaženjima, ratni zločin koji Zagreb i Sarajevo već 29 godina usuglašeno izbjegavaju dovesti do sudskog epiloga i nastoje izbrisati iz kolektivnog sjećanja jest krvavi masakr izvršen nad  generalom HOS-a i Armije BIH Blaža Kraljevića i njegovim bojovnicima, jer i likvidirani hosovci smetaju udbaško-kosovskim strukturama kao i njihov pozdrav Za dom spremni! Izvršitelji i ubojice lagodno žive na slobodi i bez posljedica u Hrvatskoj.

                                                                                                            

Zapravo, smrtni „grijeh“ hrvatske desnice odnosno Stranke prava od veljače 1990. do njezine zabrane 28. rujna 1993., jer druge desnice u RH nije niti bilo a odavno je kao političke snage više i  nema, bilo je razotkrivanje preobučenih udbaša i njihovih suradnika iz emigracije koju su osnovali HDZ i postali veliki domoljubi a kasnije obrana Vukovara i političko i vojno jedinstvo katolika i muslimana u ratu protiv podjele BIH između Beograda i Zagreba.

 

NA SLICI: GENERAL KRALJEVIĆ, D. PARAGA, KRŠĆANSKO-MUSLIMANSKI HOS - ZA DOM SPREMNI!

 

Tuđman je zato i priznao SDP-u kontinuitet od SKJ kao svojoj matičnoj Partiji, ali ne i HSP-u jer ga tada ne bi mogao uništavati i deložirati iz Starčevićevog doma u ljeto 1993. pred zabranu, dakle Udbu i KOS je priznao i njihovo nasljeđe iz Jugoslavije dok je HSP-u kojem je statutarno priznato 1990. da je obnovljeni HSP  zabranjen 06. siječnja 1929., odbio  priznati legitimitet i kontinuitet kako bi mu mogao oteti pravo na djelovanje, Starčevićev dom, novčana sredstva i sve drugo.

 

Iz toga su proizašli svi kasniji pogubni događaji za prividni hrvatski parlamentarizam, nepostojeću demokraciju i slobodu što će u konačnici rezultirati konačnim slomom Republike Hrvatske, jer Hrvatska jedina je zemlja u Europskoj uniji i izvan nje u kojoj su komunistička UDBA i KOS zadržali svu moć i odlučivanje u svojim rukama i koji su ispravši narodu zdravu pamet, fizički i materijalno eutanazirali pravu desnicu.   

 

Povijest će i dragi Bog ipak dobro zapamtiti tko su bili ubojice a tko žrtve, tko su bili đavolovi suigrači i tko im se suprotstavljao do zadnjeg daha.

 


 


 


 


 

 


 

                              

                                                               

          

                                                                                                     

                                                                                                 

 Na vrh - Top