HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

 05. srpanj 2022.

 

                       UPROPAŠTENA I PROMAŠENA DRŽAVA

                                  

                         BILANCA HRVATSKE OD 30. 05.1990. I ULASKA U EU 01.07.2013.

                          

Po svojem usmjerenju, djelovanju i rezultatima rashrvaćivanja Hrvatske,  režim Andreja Plenkovića  čak je u gorem i poraznijem omjeru od kvislinškog režima SRH u vrijeme jugokomunističke federacije.

 

Plenković  podmuklo i beskrupulozno zabranjuje i zatire hrvatske branitelje zaslužne za izborenu makar krhku, krnju i lomljivu Hrvatsku, prikriva i onemogućuje pravosudna procesuiranja za najteža politička ubojstva pravaša i drugih nedužno smaknutih žrtava(na primjer ratni zločinac Mladen Naletilić Tuta izvršitelj ratnog zločina  u kojem je u zasjedi ubijen general HOS-a i Armije BIH, Blaž Kraljević i osam hrvatskih branitelja,  nedavno je, pod Plenkovićevom potpunom zaštitom i imunitetom od suđenja umro u središtu Zagreba), uskraćuje i zabranjuje hrvatskim braniteljima i njihovom najboljem dijelu, dragovoljcima HOS-a, upotrebu i korištenje njihovog legalnog i legitimnog gesla i pozdrava “Za dom spremni”.

 

NA SLICI: PLENKOVIĆEV MUP PRIMJENJUJE MANIJAKALNO NASILJE I PROTUUSTAVNU CENZURU NAD NAVIJAČIMA TORCIDE KOJIMA JE ZABRANIO UNOŠENJE TRANSPARENATA NA DINAMOV STADION

 

Nedavno brutalno policijsko premlaćivanje, propucavanje i uhićenje 42 pripadnika Hajdukove Torcide, isprovociranih zabranom unošenja njihovih transparenata na Dinamov stadion 21. svibnja 2022., premda je cenzura Ustavom zabranjena, potpuno se uklapa u scenarij veleizdaje naroda i države.

 

U strateškom savezu sa eksponentima protagonista velikosrpske agresije na Hrvatsku sa kojima dijeli vlast i utjecaj i poradi svoje skojevske svijesti i podrijetla, Plenković otvoreno negira i omalovažava hrvatske nacionalne i državne interese podređujući ih nekakvoj regionalnoj, balkanskoj, bruxelleskoj i panglobalnoj agendi gdje za Hrvatsku i njezino većinsko  hrvatsko stanovništvo nema i nikada neće biti ravnopravnog mjesta.

 

O tome svjedoči nezapamćeni egzodus radno sposobnog stanovništva u druge zemlje EU-a i hrvatski gospodarski i demografski slom kakav se nije dogodio niti u vrijeme tzv. jugokomunizma, smanjenjem ukupnog broja stanovništva između 2011. i 2021. godine za više od deset (10) posto. Takav epski odljev stanovništva i gospodarsko propadanje nije pogodio niti jednu europsku zemlju razmjerno broju stanovništva.

Neovlašten i nekompetentan,  blaziran i umišljen Plenković nedavnim slanjem znantne pošiljke oružja Ukrajini (slično Milanoviću i SDP-u i njihovoj suludoj odluci slanja oružja ISIL-u u Siriju), umiješao je Republiku Hrvatsku u neizmjerno štetan i pogibeljan ratni sukob.

 

Za razliku od Ukrajine, hrvatski narod su na prijevaru i bez referenduma Sanader i HDZ uvukli u NATO koji Hrvatskoj nije donio nikakvu nacionalnu i državnu korist već pogibelj i miješanje u ratne sukobe koji niti u jednom momentu nisu za bilo kakvu dobrobit ili interes hrvatskog naroda i države.

 

Odraz te pogrešne i štetne politike HDZ-a i Plenkovića, nasuprot Orbanovoj mađarskoj vladi, jest eksplozija poskupljenja robe široke potrošnje i energenata sa prijetećim nestašicama, galopirajućom inflacijom i recesijom u najskorije vrijeme.

 

Neidentificirani  vojni projektil dug 14,5 metara i težak 6,5 tona, nakon tisuću prijeđenih milja prizemljen tik do studentskog doma “Stjepan Radić” u Zagrebu navečer 10. ožujka 2022., razotkrio je sav promašaj članstva Hrvatske u tom vojnom bloku iz vremena hladnog rata čiji su zapovjednici doslovce prespavali i zatajili istinu o padu takvog ubojitog balističkog projektila na tlo svoje članice.

 

NA SLICI: DRON TU 141 KAO "PRIJATELJSKO" UPOZORENJE

 

Ukidanjem nacionalne valute kune do konca 2022. godine, Plenković šalje na smetlište hrvatsku monetarnu samostalnost stečenu kroz rat za hrvatsku nezavisnost, provodi agendu globalnog kaosa kojem umjetno i nasilno poticane migracije stanovništva omogućuju da domicilno stanovništvo rasele i oslabe, lakše pokore narode i unište nacionalne države.

 

Na visoki stupanj mentalne perverzije Plenkovićevog HDZ-a ukazuje  izazivanje totalnog kaosa zamjenom redoslijeda  značenja pojedinih blagdana iz devedesetih godina.

 

Tako su u svojem naknadnom silovanju pameti  hrvatskog naroda 25. lipanj 1991., koji je uvjetno bio blagdan državnosti Republike Hrvatske, proglasili Danom neovisnoti a upravo je to bio datum kada je Hrvatski sabor donio akt o proglašenju Hrvatske kao samostalne države, premda temeljem referenduma koji nije sadržavao tu odluku, jer je Tuđman u svojem sociopatološkom mentalnom sklopu sastavio pitanja koja uopće nisu jamčila izalazak Hrvatske iz Jugoslavije, već ostanak u Federaciji ili ulazak u konfederalnu Jugoslaviju.

 

Sada su ponovno kao kakva skupina maloumnika proglasili dan dolaska svoje PARTIJE na vlast 30. svibnja 1990., osuđene za kriminal i korupciju, kao blagdan Dana državnosti, umjesto datuma 25. lipanj 1991. kada je Hrvatski sabor proglasio neovisnost i donio odluku da se taj dan slavi kao Dan državnosti, a sve pod izravnim pritiskom i svojevrsnom ucjenom Republike Slovenije koja istog dana proglašava svoju nezavisnost u odnosu na Beograd.

 

Da je ponovno uvođenje višetranačkog Hrvatskog sabora značilo uspostavu nezavisne Republike Hrvatske ne bi se trebao voditi oružani sukob i rat za nezavisnost od 1991.-1995. godine.

 

De facto Plenkovićev HDZ ukinuo je 2019. kao blagdane Dan državnosti proglašen 25. lipnja 1991. i Dan neovisnosti Republike Hrvatske 08. listopada 1991. i proglasio dolazak svoje uzurpatorske klike na vlast 30. svibnja 1990.  Danom državnosti te tako podvalio hrvatskom narodu rog za svijeću, ali nije ukinuo već obilježava i proslavlja tobožnji Dan antifašističke borbe 22. lipnja 1941. koja je u hrvatskim uvjetima bila antihrvatska komunistička i genocidna i završila najvećim zločinom nakon završetka Drugog svjetskog rata.

 

Djeca i unuci  počinitelja tih zločina i nakon 1990. godine kolektivno traumatiziraju, frustriraju i omalovažavaju hrvatsku većinu proglašavajući najveći zločin nad vlastitim narodom danom antifašističke borbe, na temelju izmišljenog  događaja oko tobožnjeg ustanka 22. lipnja 1941. u šumi Brezovica pored Siska, koji se nikada nije dogodio.

 

Kao pseudonarodnjačka i pseudohrvatska Partija, HDZ je promijenio u svibnju 2022. u svojem programu i značenje pojma obitelji, koja prema HDZ-u više nije samo zajednica muškarca i žene “već poštuju i druge oblike obiteljskog života” a Plenković je i dodatno objasnio da će  pobačaj  i dalje biti u svakom smislu legaliziran i dopušten bez obzira na odluku Vrhovnog suda SAD-a.

 

 Sve to dodatno legitimira svojim sablaznim ponašanjem vrhovnik s Kaptola, tzv. zagrebački nadbiskup koji im svetgrdno dijeli svete sakramente kada ovi to trebaju za izbornu kampanju i radi predstave za javnost.

 

NA SLICI: NAPOKON MU SE VRATILA PLJUVAČKA U LICE- NAKON ŠTO JE POPLJUVAO NAJBOLJE HRVATSKE BRANITELJE PRIPADNIKE HOS-A - "NITKO NE ŽELI RAZGOVARATI SA LUDIM HRVATSKIM PREDSJEDNIKOM"- MILANOVIĆ U MADRIDU - slika i citat "Le chou News", Belgia 30.06.2022.

 

Plenkovićev partijski kolega iz Saveza komunista i alter ego u fotelji tzv. Predsjednika Republike, Milanović, nedoraslo blebetalo bez svrhe i razloga, iznenada se prije dvije i pol godine upustio u predsjedničku kampanju po nalogu i instrukcijama svojih sponzora i nalogodavaca i odjednom postao žestoki zagovaratelj jednakopravnosti Hrvata u BIH kao da je on predsjedatelj BIH a ne predsjednik u RH.

 

Taj politički bezveznjaković, skojevski pitomac i skorojević nije se brinuo za hrvatski narod u RH kada je njegova vlada organizirala lažni referendum o ulasku u EU na kojeg je izašlo znatno ispod polovine od ukupnog broja birača dok je za ulazak u EU glasovalo samo 28 posto od  ukupnog broja upisanih birača za glasovanje o ulasku  RH u EU.

 

Dakle, njegova odglumljena briga za upropašteni hrvatski živalj u BIH više je nego licemjerna i patvorena.

Recept za svaki iole priseban narod je ulica i izvanredna smjena svojih zatiratelja jer vremena više nema za daljnje izdaje i laži, za još jedne  lažirane i namještene izbore pod nadzorom udbaških HDZ i SDP i pokroviteljstvom nelustriranog Kaptola. No. to ne vrijedi za one koji su bili i ostali samo dobri sluge loših gospodara.

 

                     

 

          

                                                                                                     

                                                                                                 

 Na vrh - Top