Slobodna Dalmacija: 21. 06. 2003.

S. Mesić lažucka

Saša LJUBIČIĆ

Kad kaže da vjerojatno nije imao kontakata s odbjeglim Gotovinom. Čuj, konstrukcije, "vjerojatno nije imao", tako laže samo Predsjednik. Bjelodano je da su on i Pukanić predriblali ultradesnicu kao Edson Arantes do Nascimento rečeni Pele. Pred samim golom su ga kroz noge turili i Vladi, no nije isključeno da bi mogli i sami sebe "promudlati" nastave li dalje prepisku s vječno namrgođenom Delponticom.

Naime, ona je, razgovarajući s Mesićevim "prijateljom" Čičkom za "Jutarnji", jasno dala do znanja driblerima da se Gotovina ima nacrtati u Haagu, i da je kasno da se njegov status optuženika promijeni u onaj osumnjičenika, jer su HDZ-ovi genijalci generalu prokockali tu šansu. Dakle, iz navedenog se, dragi moj publikume, dade zaključiti da je Mesić odigrao sjajan dupli pas s Nacionalom, a onda je Račan centrirao koju loptu u EPH, pa je otpočeo protunapad.

Tako se utakmica između dvaju žestokih rivala nastavlja ne samo na kioscima, već i na Markovu trgu i Pantovčaku, jer, po onome što oni pišu jedni o drugima, ispada da se Stipe oženio s Nacionalom, a Ivica tajno "ljubuje" s Pavićem. Ostatak novinara je pretvoren u obične gledatelje, da ne kažem voajere.