BOŽIĆNA I NOVOGODIŠNJA ČESTITKA ČLANSTVU I PRIJATELJIMA HSP 1861. KAO I SVIM HRVATSKIM KATOLICIMA I KRŠĆANIMA KOJI SLAVE BOŽIĆ!

Od srca iskreno čestitam vama, vašim obiteljima, svim članovima i prijateljima kao i svim hrvatskim katolicima i kršćanima sretne i blagoslovljene božićne i novogodišnje blagdane u ime cjelokupnog članstva i vodstva Hrvatske stranke prava 1861. širom naše domovine i u inozemstvu.

Rođenje Isusa Krista, Boga i čovjeka, uvijek nam iznova daje neuništivu snagu vjere da će dobro nadvladati zlo, kao što život pobjeđuje smrt. U pravednosti je naša budućnost i spasenje i koliko se veći dio našeg hrvatskog naroda bude držao tog evanđeoskog i pravaškog načela, toliko će biti sigurniji u svoj opstanak u slobodi i demokraciji, bez obzira kada i ako postane dio Europske zajednice.

Krist je došao za sve ljude i narode, ne da ih ukine ili izbriše različitosti među njima već da ih oplemeni u njihovim tradicijama, vjerama, kulturama, jezicima.

Sa radošću vas želim za ovaj Božić obavjestiti da smo nakon nekoliko mjeseci djelovanja i nastojanja, dobili službenu registraciju Hrvatskog centra za istraživanje zločina komunizma, koji će se baviti zlima koja su u 20. stoljeću tako strašno pogodila naš hrvatski narod i uništila njegove naraštaje, državu i samostalnost sa posljedicama, koje osjećamo i proživljavamo do dana današnjeg.

Zbog sustavnog i neprekinutog onemogućavanja naše stranke HSP 1861. da se obraća javnosti u medijima kao što su radio i televizija, nismo bili u mogućnosti ući u predsjedničku kampanju radi afirmiranja programskih i političkih načela Oca domovine dr. Ante Starčevića. Da nije ovakve kriminalne cenzure nad našim javnim djelovanjem, vjerujemo da bi okupili zančajan broj pokrovitelja, koji bi bili spremni pomoći nam da provedemo snažnu i aktivnu kampanju, nasuprot kompromitiranih, nevjerodostojnih ili istrošenih suparnika, koji se sada natječu, a neki od njih doslovce govore i zastupaju gotovo sve ono što smo mi govorili i zastupali ne samo danas, već prije 13-14 godina. No, tko će im vjerovati?!

Na kraju, kada će sve maske pasti, narod će nas tražiti sam, a na nama je da do tog trenutka izdržimo i preživimo. Naših pet minuta će sigurno doći za pobjedu cjelokupne i suverene Hrvatske države, koja će u 21. stoljeću biti jedini jamac slobode i sreće hrvatskog naroda, ili ga neće biti.

Želim vam svima još jedanput sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu 2005. godinu, uz zahvalnost za vaš predani rad i doprinos u obrani hrvatskog naroda i HSP 1861.

Bog i Hrvati – Hrvatska Hrvatom!

Dobroslav Paraga, predsjednik HSP 1861.