«HRVATSKO PRAVO»

Prve stranačke online novine u Republici Hrvatskoj

 

www.hrvatsko-pravo.hr

www.hrvatsko-pravo.com

 

26.09.2006.

 

 

SANADER NIJE USPIO PREVARITI BRUXELLES!        

 

 

Bitka za ozdravljenje Hrvatske mora se dobiti iznutra, jer nitko ne želi da Hrvatska, premrežena vlastitim silnim i nekada nerazrješivim slijepim ulicama, dodatno stvori kaos i zaguši Europsku uniju, ionako pritisnutu silnim problemima i odgodom donošenja europskog ustava (bez Boga) do beskonačnosti!

 

Premijerova bitka sa vjetrenjačama, nasmiješena lica ministrice Grabar Kolinde i prijetvornost dvojca Žužul-Drobnjak nisu uspjeli preveslati žedne preko vode hladnokrvne i proračunate bruxelleske eksperte, koji znaju da se ispod Sanaderovog smiješka krije smrtno bolesna zemlja Hrvatska, iz koje želi pobjeći gotovo svatko tko može steći visoku naobrazbu i kupiti zrakoplovnu kartu. Prošli tjedan u jednoj anketi čak je 81 posto od 360 anketiranih studenata izjavilo da bi napustilo Hrvatsku i otišlo živjeti u inozemstvo radi mogućnosti bolje zarade i zbog loše situacije u Hrvatskoj u kojoj, drže oni, nema prespektive za bolje plaćen posao.

 

Naravno, da nema kada premijer Sanader umjesto da pokrene Hrvatsku, on je pokrenuo izgradnju cesta za strane turiste i povratak pripadnika srpske manjine u Hrvatsku uz dodjelu tisuća novih kuća i stanova, odnosno mirovina i socijalne pomoći.

 

Naravno, da uz stotine tisuća lažnih branitelja(među koje sigurno ne spadaju oni koji počinjaju samoubojstva, ali na postrojavanju Vukovarske 204. brigade 25.09.2006. bilo je lažnih branitelja u šest puta većem broju od stvarnog, dok mnogi stvarni branitelji Vukovara nisu bili niti pozvani niti spomenuti), više od milijun umirovljenika, od kojih dobar dio nije zaradio nikakvu mirovinu a kamoli mirovinu temeljem punog radnog staža ili invalidsku mirovinu, da bi to moralo dovesti i daleko bogatije zemlje od Hrvatske do gospodarskog i industrijskog kolapsa, do gubljenja prespektive, do demografskog nestajanja hrvatskog naroda u cjelini.

 

Kao posljedica takve razorne, amoralne i protuhrvatske politike, koja sliči na gori scenarij nego li agresija na Hrvatsku 1991-1995. pojavila se je i smrtna bolest korupcije koja razara sve, od sveučilišnih profesora, majki s malom djecom do studenata, branitelja i nezaposlenih, pa do djeteta u kolijevci.

 

Naprosto je sramotno bilo od vlade očekivati da im itko povjeruje u spremnost obračuna sa grijehom korupcije, kada su do grla korumpirani i umočeni u teške oblike te vrste kriminala i najviši dužnosnici hrvatske vlade, Sabora i države, uključujući i političku korupciju u državnom odvjetništvu, sudstvu i pravosuđu.

 

Nakon što je Bandić nedavno razotkriven u nevjerojatnoj i krajnje sumnjivoj, bolje reći, kriminalnoj nabavci super luksuznog stana ili kada je ovih dana otkriveno da je Budimir Lončar, savjetnik predsjednika Mesića, kojeg ovaj brani bolje nego što bi ga branio Vojislav Šeešelj, zapravo masovni ubojica hrvatskog naroda, a da se ni Bandiću ni Lončaru, odnosno Mesiću ništa ne događa kao posljedica takvog uništavanja demokratskog i pravnog ustrojstva države Hrvatske, normalno je da Europska unija što zbog svojih internih razloga ali ponajviše zbog trule jabuke Hrvatske, daje ovogo puta Sanaderu veliki crveni karton- neprolazak u EU.

 

Dakle, propade i drugi Sanaderov glavni predizborni cilj iz 2003. godine: ulazak u Nato 2006. godine i ulazak u EU 2007. godine.

 

Sanader bi trebao  odstupiti, što prije to bolje, premda mu nažalost ne prijete budimpeštanski nemiri jer dok se Mađari bore protiv svojih komunista i udbaša, odnosno suradnika i potomaka masovnih ubojica koji su ugušili u krvi mađarski ustanak protiv Sovjeta 1956 godine, Zagreb i Hrvatska još uvijek duboko spavaju, slično kao i kada su spavali 1848. godine, da bi se probudili i za interese bečkog dvora otišli s banom Jelačićem ugušiti u krvi mađarski ustanak. Za nagradu su dobili od Franje Josipa žestoku diktaturu poznatu pod imenom Bachov apsolutizam.

 

Hrvati, bojimo se, će tako dugo spavati da ih više ništa neće moći probuditi, pa prijeti opasnost da spavajući odumru i dočekaju konačnu smrt države i nacije. Hrvatima se već predugo događa da su gluhi kraj zdravih ušiju i slijepi kraj zdravih očiju, pa ne vide kako im Hrvatsku drugi preotimaju i naseljavaju, dok oni pale svijeće tiraninu i krvniku Tuđmanu i s jugonostalgijom čuvaju uspomenu na njegovog duhovnog oca krvoločnog ubojicu Josipa Broza Tita.

 

Dokle god mladi naraštaji hrvatskog društva ne odbace stare bandite kao bogomdane političare i ne podrže pravu opciju koja im se nudi kao svjetlo u tami već 15 godina, neće doći do duhovnog i materijalnog preokreta u Hrvatskoj, koja mora doživjeti prevrat ili odumirući nestati!

 

Mi smo za preokret a ne za eutanaziju Hrvatske i tko misli isto i želi odlučno djelovati, nek nam se pridruži!