«HRVATSKO PRAVO»

Prve stranačke online novine u Republici Hrvatskoj

 

www.hrvatsko-pravo.hr

www.hrvatsko-pravo.com

 

28. rujan 2006.

 

CRVENI KARTON SANADEROVIM DALTONISTIMA!

 

Nakon što je predsjednik Europske komisije, Jose Barroso, krajem rujna ove godine najavio ulazak Bugarske i Rumunjske u EU 2007. godine, ali ne i Hrvatske, kao što je Sanader 2003. lažno bio obećao, sa kalendarskim završetkom ljeta prestalo je i toplo ljeto za Sanaderova šminkera Drobnjaka i za Sanaderovu vladu općenito – iz Europske Unije stigao je Sanaderu VELIKI CRVENI KARTON ! STOP Republici Hrvatskoj za članstvo u EU DO DALJNJEGA!

 

A nije trebalo tako biti! Međutim, Sanaderovi daltonisti kao da ne vide da su dobili crveni karton, kao da u crvenom kartonu vide žuti karton, ali ne gospodine premijeru – dobili ste crveni karton, a crveni karton znači – van iz igrališta – odmah i bez odlaganja!!! Visina kazne za dobiveni crveni karton, isto kao u nogometu, odrediti će briselska “UEFA” naknadno u čvrstoj valuti! Drugim riječima, trener (Sanader) mora napustiti europsko igralište, dok na terenu ostaje prebijena SK-hrvatska momčad u okrnjenom sastavu, jer neki su već prije izletjeli iz igre (kao Žužul), dok najmanje pola igrača tek treba sa terena izletjeti van – ako Sanader misli ozbiljno pred Europskom komisijom dokazati da će ozbiljno obračunati s korupcijom, a zna se da ovaj puta Europska komisija traži da padnu korumpirane političke glave! Stoga premijeru, čije Vaše laži nažalost nitko domoljuban nije snimio i objavio prevarenom narodu kao Vašemu kolegi u Budimpešti, prvo počnite čistiti u vlastitoj kući zvana BANSKI DVORI! Tamo trebate početi čistiti, a paraleleno s Dvorima počnite čistiti s druge strane Trga sv. Marka – korumpirane saborske zastupnike u Vašoj i Račanovoj drugarskoj partiji, a možete sa čeličnom metlom, jer, valjda ne mislite čistiti sa slamom, odmah započeti i sa čišćenjem Vašega nesuđenog koalicijskog partnera – od korupcije i laži nabreklog ĐAPIĆA koji samo što ne eksplodira od debljine svojih moralni posrtaja i kaznenih prijestupa !!! Đapiću lisice na ruke i marš s njim u Remetinec! Nemojte zaboraviti ni korumpirani YU-Ured na Pantovčaku! Premijeru, ne možete Europskoj komisiji podvaliti Zeca kao žrtvenog jarca, a da uz Zeca ne obračunate i s “vukom” (amblem Đapićeve udbaško-kosovske  frakcije) koji dlaku mijenja, ali ćud nikada!!! Jednom optuženi doušnik – uvijek optuženi doušnik i antisemit!

 

Jugoslavenski predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić je na Barrosovu izjavu o tome da Hrvatska do daljnjega ostaje u balkanskom dvorištu Europske Unije izjavio da “je to samo izjava jednog funkcionera”. E, pa predsjedniče pametni, nije Europska komisija skup bivših boljševika-funkcionera komunističke partije kao Ured predsjednika Republike Hrvatske da bi se na takvu izjavu moglo lakonski odmahati rukom, i još k tome ispričati neki Vaš glupi vic. “Funkcioner” Barroso je predsjednik Europske komisije ili europski premijer – koji, usput rečeno, za razliku od mađarskog premijera ili jugoslavenskog predsjednika Republike Hrvatske, ne laže.

 

Predsjednik najvećeg kluba u Europskom parlamentu, Skupine Europskih pučkih stranaka, gospodin Pöttering još je 9. svibnja ove godine izjavio glasno i jasno da Hrvatska za sada neće u EU, a povjerenik Europske komisije za proširenje g. Olli Rehn je 7. lipnja ove godine glasno i jasno poručio jugoslavenskom predsjedniku Republike Hrvatske da RH prije kraja desetljeća NEĆE POSTATI 28. ČLANICA EU! To je, dakle, bio žuti karton, a Barroso je sada izvadio i crveni, nakon što se “funkcionerima” (po Mesiću) digla kosa na glavi kad su ispod Sanaderova tepiha otkrili skrivenu korupciju u politici i u pravosuđu, u državnom odvjetništvu i među sucima i odvjetnicima, u Saboru, u Banskim dvorima, svugdje tamo gdje vladaju Tuđmanovi talibani: sanaderovci i račanovci, kojima uz noge puže korupcijom kao pepelom i katranom obljepljeni trojanski magarac Anto Đapić!

 

Gospodine premijeru,  Dobroslav Paraga je morao do dolaska talibanskog režima Vašeg prethodnika čekati osam (osam) godina da uopće pred jugoslavensko-hrvatskim pravosuđem dobije status stranke u postupku u vezi protuustavne  smjene sa položaja predsjednika tada ugledne demokratske oporbene Hrvatske stranke prava, prema kojoj je Vaš HDZ bio tada i danas je kao fićo naspram svemirske letjelice. I kada režim, takav jedan mafijaško-udbaški princip odnosa prema oštećenim strankama počinje primjenjivati i na stanovništvo, a Europska komisija postane toga svjesna, onda sigurno da trule jabuke Vaše presušene “bašte” neće niti u snu zaraziti relativno zdrave europske jabuke. Vaše sjeme laži i Vašega crvenog prethodnika nije proklijalo na plodnom europskom tlu demokracije !!! Vaš crveni prethodnik čak je mislio prevariti Socijalističku internacionalu, pa je od Internacionale dobio zbog koalicije s optuženim antisemitom VELIKI ŽUTI KARTON!

 

Prilikom davanja zelenog svjetla Bugarskoj za ulazak u EU naglašena je upozoravajuća strahovita činjenica da je u godinu i pol ubijeno u Bugarskoj 150 ljudi, i da nitko niti za jedno ubojstvo nije od bugarskog pravosuđa osuđen niti u prvoj sudskoj instanci!!! Što mislite premijeru koliko ubojstava, dakle, političkih i svakih drugih ubojstava je u RH bilo od dolaska na vlast Vašeg HDZ-a 1990. godine do danas, dok se ubojice šeću svim nama pred nosom u Zagrebu i drugdje? Premijeru, još jednom, ako ste slijepi kraj zdravih očiju, ili, ako ste daltonist pa niste uočili crvenu boju na crvenom kartonu, onda slušajte kraj zdravih ušiju što Vam poručuju žrtve Tuđman-Račanove i Vaše nazovi-vladavine, dakle, članovi Hrvatske stranke prava 1861. : čeličnu metlu u ruke, premijeru, ne onu slamnatu, čeličnu metlu u ruke (Račanovi drugovi razumiju možda bolje termin “gvozdena” metla) i odmah krenuti u radikalno čišćenje, inače nema EU ni do 2015!!! Prvo početi čistiti u Državnom odvjetništvu, u općinskim državnim odvjetništvima i sudovima, posebno onom zagrebačkom-najkorumpiranijem i onda redom i uzduž i poprijeko! Ako to predsjednik vlade RH neće napraviti onako kako mu to dobronamjerno savjetuje Hrvatska stranka prava 1861., to će umjesto njega napraviti netko tko kraj zdravih ušiju čuje, i kraj zdravih očiju vidi.

 

Premijeru, nema vruće jeseni za Vas, stroga zima pogodila je Vaš HDZ! Ali, to je tako kad se prema Hrvatskoj stranci prava 1861. i njenom pravu na Hrvatsku stranku prava i ustavno pravo na politiku bez cenzure odnosite kao da se radi o particip perfektu. Ne, Vi ćete biti prošlo svršeno vrijeme ako ćete i dalje štititi i pod državnom zaštitom držati kazneno prijavljenog i pod kaznenim istragama se nalazećeg Vašeg voljenog i nesuđenog koalicijskog partnera, čije antisemitsko ime kite sve europske i ine prijestolnice ovoga svijeta. Neka znaju svi “domoljubni zločinci” u Republici Hrvatskoj:  ovaj puta ste napravili račun bez krčmara!